Miksi Mohamed Lahouaiej Bouhlel ei ole yhtä mediaseksikäs kuin A.B.Breivik?

massamurhaajatMuutama vuosi sitten Norja ja muu eurooppa järkyttyi erakoituneen hullun ja rikollisen massamurhasta Utoyan saarella. Suomalainen media löysi nopeasti kytkökset äärioikeistolaisiksi brändäämiinsä islam -kriittisiin tahoihin. Tähän viitaten yksittäisen psykopaatin suorittama järkyttävä joukkomurha luokiteltiin nopeasti äärioikeistolaiseksi terrorismiksi johon Jussi Halla-Aho oli mitä suurimmalta osaltaan syyllinen.

Nyt kun Ranskassa muslimiterroristi allahuakbaria kiljuen suoritti terroriteon uskontonsa innoittamana, tehtiin hänestä välittömästi erakoitunut, syrjäytynyt ja pikkurikollisuuteen taipuvainen mielenterveyspotilas. Islam kytkökset piilotettiin, allahuakbar -huudoista ei uutisoitu ja monesta mediasta saa lukea taas kannanottoja siitä että tällä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa. Muutama eurooppalainen imaamikin on julkilausunut taas että viattomien kuolemat ovat tuomittavia (viatonhan voi olla vain oikeamielinen muslimi). Nämä taqqyah -ryökäleet siteeraavat tällaista soopaa suoltaessaan koraanin jaetta 5:32 joka kuuluu:

…kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen…

Tällainen potaska on mitä parhainta islamofiilista balsamia vakuuttamaan hyödylliset idiootit ja hyvät ihmiset™ siitä, että islam on rauhan uskonto™. Tässä yhteydessä taqqyah -ryökäleet kuitenkin välttävät systemaattisesti lukemasta koraanin seuraavaa jaetta 5:33 joka puolestaan kuuluu:

Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus

Pelolle ei saa antaa valtaa, vaan maahamme tunkeutuville partavauvamuslimeille annettakoot lisää rahaa ja myötätuntoa, refugees welcome ja näillä eväin kohti uutta terrori iskua… Sanomattakin selvää on, että Nizzan massamurhaajamuslimi Mohamed Lahouaiej Bouhlelin taustaa ei tulla valtamedioissamme kaivelemaan samalla pseudo-analyyttisellä tehokkuudella kuin A.B. Breivikin kuvitteellisia yhteyksiä lume-äärioikeistoon.

Hyvää yötä eurooppa!

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s