BREAKING NEWS: Turkin diktaattori pakomatkalla Saksaan

angieunderdieTurkin diktaattori Erdogan on kuluneen vuoden aikana hypyttänyt Saksan liittokansleri Angela Merkeliä kuin marionettia… Nyt kun turkkilaiset ovat saaneet tarpeekseen Erdoganin kukkoilusta, kertovat sveitsiläiset ja saksalaiset mediat Erdoganin olevan pakomatkalla kohti Saksaa ja hakevansa turvapaikkaa lutkaltaan.

Pakomatkalla oleva Erdogan on ilmoittanut, että sotilasvallankaappauksen takana on armeijan vähemmistö ja he tulevat vastaamaan teoistaan hengellään. Sotilasvallankaappauksen takana oleva upseeristo puolestaan ilmoittaa, että sotilasvallankaappauksen tarkoituksena on palauttaa Turkkiin perustuslaillinen järjestys ja ihmisoikeudet.

Entisen pääministerimme ja EU-populistisen liskomiehen ja paskahousu Alexander Stubbidon mielestä Turkki on ollut EU -kypsä maa jo toistakymmentä vuotta sitten.

Vinkki valtamedioittemme toimittelijoille: Ihmisoikeusrikkomuksista kyseenalaistettu diktaattori on lähtenyt maanpakoon ja yhdessä NATO:n merkittävimmässä jäsenmaassa on menossa vallankumous… olisikohan tässä muutakin uutisaihetta kuin päivitellä Turkkiin rantautuneiden suomalaisten rahvasturistien kohtaloa kun lentokentät ovat suljettu eikä kotimatka käykkään niin kuin Stromsössa? 😛

Lähde: Blick.ch.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s