Ex-keskustapoliitikko radikalisoitumisen syöksykierteessä: julistaa jihadin demokratialle

hususoopaaKekkoslovakialaisen aikakapselin luttuisena ja naiivina molottajana tunnettu Abdirahim “Husu” Hussein on langennut länsimaissa lymyileville muhamettilaisille tyypilliseen radikalisoitumisen syöksykierteeseen. YLE:n kiintiösompun islamisoitumisen voidaan katsoa alkaneen kesällä 2015. Tuolloin PerSujen Olli Immosen monikultturismipopulismia kyseenalaistavat lausunnot saivat hyvät ihmiset™ ja monikultturismifasistit hypereventiloimaan ja Husu julisti naama totisena jihadin monikultturismia demokratian laillisin menetelmin haastaville henkilöille ja liikkeille.

Tuon tapahtuman jälkeen Husu irrottautui keskustapuolueesta. Tämä mitä ilmeisimmin siksi koska näennäisesti judeokristillisiä arvoja liputtavan puolueen periaatteet kaivelivat islamisoitumiselle altistunutta muslimia.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat ajaneet Husun Mekkaan josta voidaan päätellä, että Husun arvomaailmassa islamilainen teokratia nousee demokratian ja yleismaailmallisten ihmisarvojen yläpuolelle. Radikalisoituminen on nähtävissä myös hänen twiiteissään jossa hän määrittelee vihollisikseen julistamansa demokratian ja lainsäädännön puitteissa toimivat tahot terroristeiksi. Sota terrorismia vastaanhan poikkeuksetta käydään suurelta osin asein, siviiliuhreista sen kummemmin piittaamatta.

Imaamin ottein vihasaarnojaan twittailevan ja molottavan Husun kannattajisto laajeni menneenä vuonna reilulla kolmellakymmenellä tuhannella. On siis kiistatonta, että hänen suvaitsemattomuutta ja kiihotusta hikoileva lietsonta on otettu enenevässä määrin vastaan.

Advertisements

One comment

  1. Joku oli jossain kuvassa laittanut pökäleelle Alatalolasit.Se oli ihan hauska vitsi:) Kun teet kakkapökäleestä seuraavan jutun niin laita kuvituskuvaksi.
    Tero San Bernardino kävi Saudi-Barbaariassa, Näin teki myös Tero Orlando.
    pökäle vaihtamassa nimeään Tero Helsingiksi?
    Kuka kirjoittaa husumusun tweetit? Dismantle ei takuulla kuulu toteemin sanavarastoon.
    Tweetissä oleva this sana pitäisi olla these. Kyseessä ilmeisesti tahallinen virhe uskottavuuden lisäämiseksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s