Varsinais-Suomen käräjäoikeus: ympärileikatun jortikan esittely pikkutytöille vain ählämin kielikylpyä

rapecultureVarsinais-Suomen käräjäoikeus on todennut, että erektiotilassa ollutta ympärileikattua veitikkaansa kolmelle 5-8 vuotiaalle pottunokkaiselle pikkutytölle esitellyt kultturiamme rikastuttava kansainvälinen moniosaaja ei ollut syyllistynyt alaikäisen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Koneinsinööri oli kysellyt tytöiltä, että missä he asustavat josta tytöt olivat pelästyneet niin, että olivat juosseet itkien kotiin turvaan. Setä oli oikeuslaitoksen tulkinnan mukaan vain halunnut harjoittaa kielitaitoaan ja siksi näyttö ei riittänyt miehen tuomitsemiseksi… Poliisi oli pian tämän jälkeen loukannut lapsia ahdistelevan muslimiperverssin ihmisoikeuksia ja uskonnonvapautta korjaamalla tämän talteen.

Viimeisimmän Suomeen vyörytetyn kulttuurikansanmurha-aallon mukana on maahamme tunkeutunut paljon uutta vihervasemmistolaisten hyvien ihmisten™ mielestä kallisarvoista osaamista, kuten esim. pedofiilejä, kissan rääkkääjiä, naisten ahdistelijoita, joukkoraiskaajia, terroristejä ja vuoheen sekaantujia. Suvakki-ideologian mukaan maamme tulevaisuus on tuhoon tuomittu ilman tätä sakkia.

On lohduttavaa huomata, että oikeuslaitokseltamme riittää ymmärrystä pedofilikulttuuriamme rikastuttaville koneinsinööreille.

Lähde: Turun Sanomat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s