Vihervasemmiston viimeinen aivopieru: ei enää miehiä eikä naisia, vain femakkoja ja henkilöitä

lijatytsyEihän vihervasemmistolaisten mädättäjien häröilyssä ole koskaan ollut päätä saati häntää, substanssista puhumattakaan, mutta nyt ovat viimeisetkin marginaalitason järjen riippeet jättäneet nuo poliittisesti tyystiin tarpeettomat puupäät. Vasemmistoliiton puoluekokouksessa nimittäin päätettiin, että sukupuolia ei enää ole! On vain henkilöitä, ei miehiä eikä naisia… ja samaiseen hengenvetoon Vasemmistonaiset esittivät aloitteen, että  Vasemmistoliitto määrittelee itsensä feministiseksi puolueeksi. Näin Vasemmistoliiton korvamerkitsisi itselleen monopoliaseman femakkohäröilyyn ja siten evättäisiin tarve parhaillaan räpellyksen alla olevalle uudelle feministiselle puolueelle… Että tällaista kuuluu tissittömän hybridihenkilön luovaaman vasemmistofasistisen rintaman pöpilästä.

Kunnianarvoissa Dr. Gonzo ehdottaa, että Vasemmistoliiton puoluekokoukset pidetään vastaisuudessa tarkkaan säädetyn lääkinnän alaisena jonkin psykiatrisen instituution suljetulla osastolla.

Lähde: Suomen Kuivalehti.

Advertisements

8 comments

 1. Hyvä näin että heidän mielestään ei ole sukupuolia, sittenhän ei ole miessovinistejakaan enää. Eikä naisten euroa, eikä…

  Yhdellä lauseella saatiin 100% tasa-arvo. Entisten feministien luulisi olevan tyytyväisiä.

  1. Vihervasemmisto elää eripurasta, kyllä he pian keksivät taas jotain mistä mielensä pahoittaa.

  1. Kunhan ei olla keski-ikäisiä koulutettuja (valkoisia) heteromiehiä niin kaikki ok ja sallittua 😀

   1. “keski-ikäisiä, koulutettuja (valkoisia heteromiehiä”. Kylläpä on lista laajentunut viimeisen 10 vuoden aikana. Silloin oltiin vain valkoisia heteromiehiä. Mitä vielä onkaan tulossa, oi oi. Itse olen näin valkoisena, älykkäänä heteromiehenä sitä mieltä, että yhteiskuntia olisi hyväkin hieman naisistaa. Ai niin – ja syön myös lihaa. Osan siitä hankin riistana – ihan itse.

   2. Aiaiaiaiiiiii… taidat olla niitä potentiaalisia massamurhaajia koska selvästikin olet aseen omistaja. Koska muslimit tappavat mielellään tuliasein, niin kaikki tuliaseen omistajat ovat potentiaalisia murhaajia eikä islamilla ole koskaan mitään tekemistä asian kanssa 😀 😀 😀

 2. Niin ja kun ei ole miehiä ja naisia, niin eipä oo seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjäkään! Ding ding! Eli häviää homous ja muunsukupuolisuuskin maailmasta sen siliän tien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s