Orlando: viharikos vai islamilainen uskontunnustus?

hullutmusuluhompsutHomostelijat yms. elämäntapaperverssit parafiilit ovat jo pitkään toitottaneet suut ja mikseipä muutkin ruumiinontelot vaahdoten suvaitsevaisuusfasismin putkikatseista ilosanomaa. Erityisen surkuhupaisia ovat homostelijasuvakkien paradoksit pakkomielteet vaatia toleranssia homostelijoita alistavalle ja vainoavalle itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan luomalle hirmuideologialle.

Floridan Orlandossa tapahtunut 50 elämäntapaperversin hengen vaatinut ja yhtä monta vahingoittanut massamurha oli järkyttävä ja yhtä raskaasti tuomittava hirmuteko kuin uskonnoksi naamioitu fasistinen ideologia, jonka nimeen se toteutettiin… Homostelijasuvakit nyt tietenkin vetävät herneen nenuun ja myös sinne niin ja hyperventtiloivat, että islam on rauhan uskonto™ ja että tapahtuneella ei ollut mitään tekemistä islamin kanssa! Vai oliko sittenkin?

Islamin synnyinmaan ja pyhimpien paikkojen sekä sen arvoja määrittelevien teologisten institutioiden sydänmaan Saudi-Arabian opetusministeriön julkilausuman mukaan “homoseksuaalisuus on synneistä paheksuttavin ja rikoksista pahin”, se määritellään myös “kaikkien luonnon lakien vastaiseksi ällöttäväksi perversioksi, jonka rangaistus on kuolema”. Itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan oppien mukaisesti oikea rangaistus homostelusta on esim. roviolla polttaminen, mutta islam tarjoaa vaihtoehdoiksi myös kivityksen taikka korkealta jyrkänteeltä tahi tornista viskaamisen.

Kuolemantuomiota homostelusta harjoitetaan lukemattomissa islamilaisissa maissa. Esim. Iranissa on vuoden 1979 islamilaisen vallankumouksen jälkeen tapettu yli 4000 homostelijaa. Homoparafiliasta rangaistaan sakkorangaistuksin, kuritushuoneella tai kuolemalla mm. seuraavissa mekkapylistelymaissa: Afghanistan, Algeria, Bahrain, Bangladesh, Brunei, Djibouti, Egypti, Eritrea, Gambia, Guinea, Guinea Bissau, Indonesia, Iran, Kuwait, Lebanon, Libya, Malaysia, Malediivit, Mauritania, Morokko, Nigeria, Oman, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Senegal, Sierra Leone, Somalia, Sudan, Syria, Tanzania, Tunisia, Turkmenistan, Yhdistyneet Arabiemiraatit.

On naurettavaa, islamilaisia arvoja loukkaavaa ja tyystiin pölhöpopulistista puhua Orlandon järkyttävästä massamurhasta terroritekona tai viharikoksena, sillä se toutetutettiin islamin nimeen ja sen oppien inspiroimana. Tuomitsemalla tapauksen teorriteoksi ja viharikokseksi, tuomitset samalla islamin terroristiseksi ja viharikolliseksi ideolgiaksi ja sehän olisi islamofobista™ nasseilua, sillä me kaikki tiedämme, että islam on rauhan uskonto™.

Rukoilkaamme rauhaa orlandolaisille islamin uhreille ja siunausta heidän perheilleen, suvaitsevaisesti elämäntapaperversioihin katsomatta.

Lähde: Saudi Ministry of Education Textbooks for Islamic Studies.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s