Soldiers of Odin äärivasemmistolaisten kansallisosialistien niskalenkissä?

soopicOlemme mielenkiinnolla seuranneet kansalaisiamme matujen niin seksistiseltä kuin rasisistiseltakin väkivallalta suojaavien katupartioiden toiminnan etenemistä. Suurimmat odotukset olivat lähinnä sen suhteen, että minkälaisia vastatoimia vihervasemmistolaiset suvaitsevaisuusfasistit järjestävät? Median tuella punavihervasemmisto pellepartioineen ja keppihevosineen piti huolen perinteisestä itsensä nolaamisesta, samaan aikaan kun Soldiers of Odin -liike partioi palturimedian suureksi pettymykseksi syyllistymättä minkäänmoisiin rikoksiin. Samainen palturimedia kuitenkin vaikeni tyystiin, kun vihervasemmistolaiset anarkomarkot kohdistivat silmitöntä väkivaltaa turmelemalla maahanmuuttopopulismikriittisen tahon kiinteistöä.

Erityisesti huolenaihetta on syntynyt lupaavasti alkaneen Soldiers of Odin -liikkeen johtoportaan sosialistikytköksistä,  vaikkakin valtaosa porukasta on sitä isänmaan edusta huolta kantavaa kansanosaa joka pitää nämä kainalontuulettelijat kurissa. Palturimedian myllytyksen ansiosta kuitenkin tämä tolkun porukka on ottanut pesäeron avoimesti rasistisiin ja väkivaltahulluihin ääliöihin, joten jää jäljelle vain nämä kansallisosialismiin kallellaan olevat peelot… Itseasiassa kyseessä on vastaava ilmiö mikä tapahtui Finnish Defence Leaguen nousun aikana; Dr. Gonzon ja Triplan luovaaman avainryhmän avulla liike kohosi nopeasti näkyviin ja oli säännöllisesti esillä valtamedioissa. Räpeltäjien ja junttien astuttua kuvaan, rapistui liike nopeasti pelkän pölhöpopulistisen ja impotentin huuhaaliikeen tasolle, jolla ei tämän päivän reaalipolitiikassa ole minkäänlaista painoarvoa saati mediaseksikkyyttä… Samanlaista valitettavaa mutaatiota on aistittavissa myös Soldiers of Odinin kehityksessä.

Tästäpä johtuen toimituksemme on tullut johtopäätökseen, että erot Soldiers of Odinin ja punamustien lippujen alla marssivien ja palturimedian siunaamien vihervasemmistolaisten terroristien välillä on häilyvä. Molempien tahojen yhteinen ihanne on sosialismi ja se on katsantokannasta tai etuliitteestä riippumatta islamiin verrattavissa oleva sairas ideologia, jonka lopputuloksena on aina pahoinvointia ja verenvuodatusta… toivomme, että Soldiers of Odin saa rintamansa kokoon, karsii jyvät akanoista ja asettuu sille arvokkaalle ja isänmaan kantilta korvaamattomalle arvopohjalle, josta se sai syntynsä.

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

One comment

  1. Ikävä juttu,mutta SoO:in ei ratkaise suomen monikultturii islamisoimis ongelmaa.Ei katuja tallaamalla saa mitään aikaan.Minun mielestäni parempaan tulokseen pääsee luomalla “positiivista” painetta poliitikkoihin.Esimerkkinä vaikka hieno hevosenpää lahjoitettuna poliitikon sänkyyn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s