Londonistanin kaliffi uhkaa Donald Trumpia jihadilla!

donaldandsadiqHarrasta islamia harjoittavien muslimien ääriryhmiin sidoksissa oleva Lontoon uusi pormestari Londonistanin kaliffi Sadiq Khan ei ole ennättänyt olla virassaan edes viikkoa, kun hän jo aloitti primitiiviselle maailmankatsomukselleen luonteenomaisen uhkailun ja sapellin kalistelun. Khan on nimittäin ilmoittanut, että jos Donald Trump ei lopeta terrorismin vastaisia toimiaan, tulee koko musulumaanimaailma julistamaan loputtoman jihadin USA:ta vastaan… siis sellaisen, jonka he julistivat jo vuonna 2001… Sanomattakin selvää on, että primitiivikulttuuriin kuuluu saumattomasti voimanosoitukset ja väkivalta ja kukapas olisi Londonistanin kaliffin kaltaiselle paskahousulle oivallisempi kohde, kuin (vielä toistaiseksi) vapaan maailman viimeinen toivo; USA:n republikaanien potentiaalinen presidenttiehdokas Donald Trump.

Trump ei ole maailmanlaajuisesti vihervasemmistolaisten mädättäjien suosiossa toisin kuin Londonistanin islamistinen kaliffi. Trumpin suurin piikki islamopopulististen vasemmistohäröilijöiden lihassa on se, että hän ei kumarra naisia ja homoja alistavia lapsirakastajauskonnon rättipäisiä ja ympärileikattuja edustajia, saati mielistele poliittisesti ylikorrekteissa kulttuurimarxistisia utopioissaan vegetoivia ressukoitakaan.

Tulevaisuus todistakoon onko Trump suuri siunaus USA:lle ja ehkä jopa uusi vapahtaja koko maailmalle. Sanomattakin selvää on, että hän kepittää Londonistanin kaliffin kanssa samaa maailmankatsomuksellista pataa olevan B. Hussein Obaman, joka sai Nobelin siitä hyvästä, että oli ensimmäinen valkoista taloa isännöinyt nXXXeri ja pommitti heti rauhanpalkinnon saatuaan libyalaisia siviilikohteita. Liskoihmiseksi ja sodomistiseksi sadistilesboksi väitettyä Hillary Clintonia tässä ei kannata edes mainita, joka on älynlahjoiltaan samaa kastia kun meidän Urpilainen, sillä on vain enemmän rahaa ja pienemmät tissit.

Jääkäämme mielenkiinnolla odottamaan Trumpin vastinetta Londonistanin kaliffille ja sitä väistämättä seuraavaa todellisuudesta vieraantuneiden rasmuslaisten yms. vajakkien hinkuyskäistä hyperventilointia.

Lähde: Daily caller.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s