HS ja Londonistanin kaliffi: Pravdalta taas uusi niskalaukaus totuudenmukaiselle journalismille

londonistaninkaliffiPravda aka Helsingin Sanomat kertoo loistaen siitä, kuinka Lontoo on saanut uuden musulumaanisen pormestarin… ja minkälaisen? No Pravdan mukaan tietenkin maltillisen muslimin™ stereotyypin kirkkaimman kiiltokuvan! Hesarin maalaman kuvan mukaan Londonistanin uuden kaliffin, ei kun siis pormestarin, tarina on niin liikuttava, että siitä saisi mahtavan elokuvakäsikirjoituksen, joka nyt ei ehkä ihan Hollywoodin Oscareille yltäisi, mutta Cannesista saisi takuuvarmasti kultaisia palmunrisuja ja Berliinin elokuvajuhlilla pseudoälymystön multikulturillinen joukko-orgasmi olisi taattu: Köyhän bussikuskina pitkin Lontoota huseeraannen pakistanilaissiirtolaisen poika Sadiq Khan pääsee vaatimattomasta taustastaan huolimatta opiskelemaan lakia ja hänest tulee hartaasta musulumaanitaustastaan huolimatta menestyvä “ihmisoikeusjuristi”. Muslimina hänen oli helppo löytää poliittinen kotisatama antisemitismistä ja islamofilisestä etnopopulismista tunnetusta Labour -puolueesta… Pravda valistaa, että londonistanin uusi kaliffi Sadiq Khan tunnustautuu radikalismia vastaan taistelevaksi EU-populistiksi ja jopa feministiksi!!!

Mutta mikä onkaan totuus Londonistanin uudesta kaliffista ja mitä faktoja islamofasistiselle propagandalle kapituloinut Pravda jätti tällä kertaa mainitsematta?

  1. “Ihmisoikeuslakimiehen” roolissa Londonistanin uusi kaliffi on mm. edustanut äärirasistista Nation of Islam liikettä, ja sen niin juutalaisten, homojen kuin valkoisten ihmistenkin kansanmurhaa ajavaa johtajaa; Louis Farakhania.
  2. Sadiq Khan on tiettävästi linkittäytynyt lukuisien koraanin mukaista islamia harjoittavien terroristijärjestöjen kanssa.
  3. Londonistanin uutta kaliffia ei häiritse se, että hänen taustajoukkonsa ovat voimakkaasti antisemiittisiä ja heidän suistaan hypähtelee Adolf Hitleriä ja juutalaisten joukkomurhaa ylistäviä kommentteja.
  4. Daily Maillehti kertoo, kuinka Sadiq Khan oli intialaiselle muslimimedialle antamassaan haastettelussa kutsunut aidosti maltillisia muslimeja nimityksellä “Uncle Tom“. Tämä termi viittaa valkoiselle ylivallalle alistuneeseen orjaan.
  5. Hän syytti Lontoota järkyttäneen ja lukuisia vääräuskoisia siviiliuhreja vaatineesta 7/7 islamilaisesta uskontunnustuksesta Britanin ulkopolitiikkaa, ei allahin nimeen murhateot tehneitä uskonveljiään! Ts. hän antoi hyväksyntänsä siihen kaupunkiin kohdistuneille terrori-iskuille, jonka promestariksi hänet nyt on nimetty!!!
  6. Londonistanin uusi kaliffi on ylistänäyt New Yorkin 9/11 iskun tehneitä islam-sekopäisiä uskonveljiään pyhinä marttyreina.

Hesari/Pravda ei tietenkään viittaa siihen, että edustaako Sadiq Khan mahdollisesti jihadin 2. vaihetta, jossa islamofasistit soluttautuvat länsimaiseen päätöksentekoon ja virkamiehistöön.

Tässä on taas kerran osoitus siitä, että hyvien lehtimiestapojen kunnioittaminen ja sen mukainen journalistinen käsityötaito ovat medioissamme jo ajat sitten sukupuuttoon kuollut voimavara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s