Uskomatonta, mutta totta: ruotsalaiset antavat muslimitaustaiselle natsiministerille kenkää!

uusruotsalainennatsiPravda kertoo, että että läntisen hölmölänaapurimme pääministeri Stefan Löfven on osoittautunut islamofoobikoksi potkimalla muslimitaustaisen kaappinatsin; asuntoministeri Mehmet Kaplanin pois hallituksestaan. Koraaniin kirjatun antisemitismin Ruotsin perustuslain edelle asettanut entinen ministeri oli arvostellut Israelia ja ylistänyt useiden islam-suuntauksienkin juhlistamaa juutalaisten kansanmurhaa vertailemalla israelilaisia natseihin.

Ruotsissa sentään ryhdytään toimenpiteisiin. Suomalaisella äärivasemmistolla on pitkät antisemitismin perinteet ja natsivertaukset ovat olleet meillä miniseritasoista arkipäivää. Tällaiset rasistiset mauttomuudet eivät kuitenkaan ole koskaan johtaneet minkäänlaisiin jatkotoimenpiteisiin.

Israelin politiikan vertailu Natsi-Saksan politiikkaan osoittaa selkeästi lausajansa kyvyttömyyttä ymmärtää historiaa saati politiikkaa. Tämän näkökannan on vahvistanut mm. EU:n antisemitismin vastainen komitea. Rasismia vastustava henkilö ei voi olla uskottava, jos samalla levittää antisemitististä agendaa. Koskakohan tämä tajutaan Suomessa?

Lähde: Pravda.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s