Pravda rikkoo poliittisen korrektiuden omertan. HS rasistinen julkaisu?

koneinsinooritPravda aka Helsingin Sanomat syyllistyy häpeämättömään islamofobiseen rasismiin rikkomalla poliittisen korrektiuden omertan. Suvakkilogiikalla natsijulkaisuksi mutatioitunut suomalaisen journalismin lantakasa nimittäin uutisoi siitä, kuinka Helsingissä likimain puolet raiskauksista on matujen tekemiä. Kun ottaa huomioon, että kulttuuriamme rikastuttavien kansainvälisten moniosaajien määrä pottunokkaisiin kanta-astujiin verrattuna on minimaalinen, on koninsinöörin statistinen todennköisyys syyllistyä raiskaukseen monikymmenkertainen verrattuna tuulipukuiseen aboriginaaliin. Sanomattakin selvää on, että Pravda ei viittaa millään muotoa raiskausepidemian todellisiin syy-yhteyksiin.

Lähde: Pravda.

Advertisements

One comment

  1. Aika heikko hämäys hesarilta, mikäli tarkoitus oli uskotella, että media käy tosiasioihin perustuvaa dialogia. Se OPTULA-tutkimus, jonka tilastoihin me maahanmuuttokriittiset vetoamme, julkaistiin jo vuonna 2014. Kaksi vuotta niitä piti hakata sillä päähän, että ne viimein uskoi, ettei sitä tutkimusta haudata epämiellyttävientosiasioidenmappiin.
    Koskas se oli, kun täss blogissa alettiin paukuttamaan päätä siitä, että matujen mukana virtaa terroristeja eurooppaan? Tänään ne vihdoin myönsi, että näin tosiaan kävi. Kuinka monen ihmisen piti kuolla, että ne myönsi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s