Missä viipyy vauraan arabimaailman solidaarisuus uskonveljilleen?

teretulemastsaudeihi

Kaikki epäisänmaalliset epä isän maalliset hyvät ihmiset™ nillittävät siitä, että me sivistyneet länsimaalaiset emme tee tarpeeksi maahamme tunkeutuvien kissoja rääkkäävien ja naisväestöämme ahdistelevien ja joukkoraiskaavien ählämiläisten monitaito-osaajien hyvinvoinnin eteen! Heidän mielestään ylläpito kylpylähotelleissa, ilmaiset lääkäripalvelut ja iso tukku päivärahaa ei selvästikään riitä! Nämähän ovat etuja, joista leipäjonossa seisova pottunokkainen kanta-astuja voi vain unelmoida…

EU on ottanut jo vastaan miljoonia kyseenalaisen taustan omaavaa potentiaalista muslimiterroristia, kun taas öljyvauraat ihmisoikeuksia solvaavat rauhanuskonnon™ ählämit eivät ole tehneet mitään auttaakseen uskonveljiään.

Poliittinen eliittimme on pitänyt lukuisia kriisi-istuntoja, joissa ollaan mietitty ratkaisuja, kuinka taltuttaa mantereellemme tunkeutuvan islamilaisen ihmislietteen virta.  Yhdessäkään istunnossa ei olla puhuttu siitä, kuinka ohjeistaa esim. islamin kehtona tunnettua vaurasta Saudi-Arabiaa kantamaan kortensa kekoon. Tähän mennessä öljyäveriäät islamilaiset maat eivät ole tehneet mitään auttaakseen uskonsisariaan. Tämän toiminnan vauras ählämilä on selkeästikin ulkoistanut hyväuskoisille vääräuskoisille kulttuurimarxisteille. Tästä hyvä esimerkki Suomen Hölmölä, jonka Stubb, Orpo, Sipilä ja Soini täysin rinnoin siunaavat… Siunattua pääsiäistä!

Advertisements

2 comments

  1. Saudit, Kuwait, Oman, Qatar jne eivät halua elätettäväksi näitä elintasopakolaisia. Ovat myöskin tajunneet että seassa liikkuu terroristeja ja rikollisia. Suomen maahan tullessaan on rikollinen historia pyyhitty pois ja sosiaaliavustukset alkavat heti. Jos oikeasti olisi pommien keskeltä tulossa niin ensimmäinen ja ainoa toive on päästä pois sieltä missä voi nukkua yönsä rauhassa joka olisi tässä tapauksessa YK:n pakolaisleiri. Sehän on lähes tyhjillään. Arabimaissa saisi ehkä nukkua mutta ei täyttä ylläpitoa niin sinne ei kannata mennä, perheenyhdistäminenkin on vaikeaa koska arabimaat lähettäis takaisin omaan maahan kun tilanne hieman rauhoittuu.

    Kyllä on arabimaiden kokoontumisissa hauskaa kun katsovat Euroopan idiootteja poliitikkoja ja mediaa kuinka tanssitaan “hädän” olevien elintasopakolaisten tahtiin. Lyövät varmaan vetoa keskenään kuka tajuaa viimeiseksi miten nämä tuhoaa hyvinvointiyhteiskunnan, epäilisin että Suomella toiseksi pienin kerroin Ruotsin jälkeen.

  2. Kokonaisuus on laaja. Islamismin leviämisen kannalta joukkovaelluksen suunta on muslimien toivoma. Se suurin kliimaksi on kalifaatti. Vallan ottaminen pois länsimaisilta valtioilta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s