YLE valehtelee matujen osaamisesta ja oppimäärästä

Kuvan afrikkalaisella koneinsinöörillä ei ole mitään tekemistä tämän jutun kanssa.

Kuvan afrikkalainen koneinsinööri ei liity mitenkään tähän juttuun.

Kekkoslovakialainen aikakapseli aka YLE uutisoi kusettaa, että “turvapaikanhakijat sittenkin koulutettuja” ja jatkojalostaa verbaalia ripuliaan seuraavin kaunokullatuin sanakääntein:

Uudenmaan vastaanottokeskuksissa toteutetun kartoituksen mukaan korkeakouluopintoja oli lähes joka kolmannella turvapaikanhakijalla, ja jokin tutkinto oli suoritettuna 16 prosentilla. Vain seitsemän prosenttia oli kouluttamattomia.

Tämä antaa ymmärtää, että kolmannes matuista on korkeakoulutettua väkeä! Avoimeksi kuitenkin jää, että miksi ihmeessä vain 16% omaa jonkin tutkinnon? YLE ei myöskään määrittele, että minkälaisia tutkintoja tämä jokin tutkinto pitää sisällään? Juttu ei selvitä, että kuinka moni näistä tutkinnoista on korkeakoulutasoisia ja moniko alempi ammattitutkinto, saati mikä prosentti näistä ylipäätään omaa minkään asteista pätevyyttä meikäläisiin standardeihin suhteutettuna?

Surkuhupaisinta tässä mediasuojatyöpaikkalorvien paskanjauhannassa on se, että YLE ilmoittaa jotta kolme neljännestä matuista tarvitsee lukiopetusta, koska meikäläisittäin he ovat käytännössä lukutaidottomia!

Tehdäänpä nyt vähän matematiikkaa ja luetaan YLE:n “uutisointia” rivien välistä: 1/3 matuista ovat korkeakoulukoulutettuja ja 3/4 lukutaidottomia!

Lisäksi; taannoin uutisoimme siitä, kuinka suvaitsevaisuusnatsit olivat kovasti pettyneitä siitä, että valtaosa matuista ei ollutkaan niin korkeasti koulutettuja kuin palturimediat antoivat asian ymmärtää.

Voisiko joku nyt kertoa ja selventää, että kuinka tällaisella onneaan onkivalla ihmislietteellä käännetään Suomi nousuun siitä pohjattomasta paskakuopasta johon vihervasemmistolainen todellisuudesta irtaantunut mielipuolisuus on sen syössyt?

Lähde: kekkoslovakialainen aikakapseli.

Advertisements

2 comments

  1. Yle yrìttää taas vanhaa kunnon ” irakilaiset aivokirurgit ja somalialaiset koneinsinöörit, joilta tutkintotodistukset jäivät lähtömaahan”-jekkua. Meni ensimmäisellä kerralla niin komeasti penkin alle, että kannattaa yrittää vielä uudemman kerran.
    “Luoja varjele näitä suomen herroja, etteivät enää lyö päätään mogadishun teknillisen korkeakoulun seinään.” sanoisi kai V.Linnan Tuntemattoman sotilaan stm.Honkajoki.

    1. YLE -henkisen indokrinaatiopropgandan isä; Josef Göbbels totesi, että “kun toistat saman valheen tarpeeksi monta kertaa, se muuttuu totuudeksi”. Tältä pohjalta suomalainen media ponnista!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s