Miksi YLE hylkäsi homot?

ylemekastaaMitä ihmettä on tapahtunut Pusilan Ilmavaivalan Isossa Pajassa? Nyt nimittäin näyttää ihan siltä, että post-stalinistisessa krapulassa märehtivät mediasuojatyöpaikkasopulit ovat luopuneet seksuaalivähemmistöpopulistisesta huuhaastaan ja kääntäneet selkänsä homostelijoille. Aiemminhan homorummutusta tuli 24/7 ja järjestelmällisesti ihan jokaiselta pakkoveroin kustannettavan indokrinaatiolaitoksen kanavalta. Ovatko elämäntapaperversit parafiilit ajettu kokonaan paitsioon? Eikä femakoistakaan jakseta enää vikistä! Femakot ja homostelijat kun olivat oiva pseudo-suvaitsevaisuuden pajavasara jolla takoa luterilaisuudesta ponnistavaa perusteetonta itsehäpeää kaikkiin heihin, jotka kunnioittavat perinteisiä arvoja, rakastavat Isänmaataan ja ovat kiitollisia sotaveteraaneille.

Vihervasemmistolaisesta luonnehäiriöstä kärsiville imbesilleille on elintärkeää vaalia vihakuvia, sillä heidän maailmankatsomukseltaan menee pohja ilman tahoa johon heijastaa inhoa. Vaikka Pusilan mediasuojatyöpaikkasopulit ovatkin hylänneet homostelijat, pervot ja femakot, ovat he siitä huolimatta säilyttäneet saman vanhan vihakuvansa; perinteisiä perhearvoja ja isänmaataan kunnioittavat normaalit ihmiset. Ainoastaan se itsehäpeää takova pajavasara on vaihtunut. Pervot ollaan korvattu matuilla, eli maahamme pakkotuotetuilla ja koneinsinööreiksi ja lääkäreiksi brändätyillä Pohjois-Afrikan ja Lähi-Idän elukoilla, jotka tuovat maahamme joukkoraiskauksen, homofobian, kissanrääkkäyksen, islamo-rasismin, antisemitismin ja naisten joukkoahdistelun kyseenalaisia taitoja. Paradoksia tässä on se, että antisemitismiä lukuunottamatta kaikki muut elukkojen edustamat osaamisen alat ovat olleet jyrkässä ristiriidassa YLE:n tähänastisten parafiliapopulististen linjauksien kanssa.

Vaikka YLE onkin jättänyt homostelijat, pervot ja femakot tuuliajolle, pyysyy se kuitenkin vanhoille tutuille menetelmilleen uskollisena. Ts. kaikki heidän edustamansa pseudo-suvaitsevaisuusfasistista potaskaa arvostelevat ja perinteisiä arvoja kunnioittavat tahot pyritään mustamaalaamaan vanhoin kunnon neuvostoaikaisin menetelmin. Kriitikot suljetaan julkisen keskustelun ulkopuolelle mustamaalaamalla heitä milloin fasisteiksi, rasisteiksi, foobikoiksi tms. muuten vain jostakin irrationaalisiin pelkoihin pohjautuvista patologisista tiloista kärsiviksi hylkiöiksi.

Siitä huolimatta, että metodit pysyvät uskollisina kekkoslovakian aikakauden käytännöille, ihmetyttää minua kuitenkin, että miten ihmeessä YLE pystyi hetkessä luopumaan homorummutuksesta ja korvaamaan sen islamorasismia je Euroopan islamisaatiota hipelöivällä etnofasistisella matumolotuksella?

Dr. James Gonzo
22. helmikutta, Herramme vuonna 2016
Pusilan Ilmavaivala

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s