Mikä lie liivijengeistä vaarallisin?

liiviheebot01Tämän jutun kuvassa näemme kahden eri liivijengin edustajia:

  1. Alaoikealla punaisiin pukeutuneet äspeeärräläiset lorvailevat kaduilla kerjäten ihmisltä rahaa, jotta he voisivat tuoda maahamme lisää joukkoraiskaavia ja kissoja rääkkäviä elukkoja ahdistelemaan suomalaisia hölmöläläisiä naisia ja lapsia sekä opettavat näitä käyttämään törkeästi sosiaalisysteemiämme hyväkseen. Äspeeärräläisten ei tarvitse todistella elukkojen todellista truvapaikan tarvetta, ei edes vaikka moni elukka palaa hengenvaaralliseksi paskalääväksi väittämäänsä kotiimaahansa heti kun Hölmölän sääolosuhteet muuttavat kylmiksi ja haastaviksi.
  2. Ylävasemmalla näemme Soldiers of Odin katupartion edustajia partioimassa katua. He ovat saaneet tarpeekseen siitä, että äspeeärrän kaltaiset liivijengiläiset tekevät rikollista bisnestä hyysäämällä loputonta raiskaajaelukkavirtaa Suomeen. Turvatakseen maamiestensä ja ennenkaikkea maanaistensa turvallisuuden raiskaajaelukkojen rasistisilta hyökkäyksiltä, ovat he muodostaneet katupartioita jotka ylläpitävät kanta-astujien turvallisuutta.

Hallituksemme pölhöpopulistisin puppelipoikaministeri Alexander Stubbido on sitä mieltä, että Soldiers of Odinin kaltaisten liikkeiden kansalaisaktivismi tulisi julistaa laittomaksi ja suomalaisten turvallisuuden takaamisesta tulee siten tehdä rangaistavaa toimintaa. Äspeeärräläisten suomalaisvastainen sosiaalifasismi saa todellisuudesta vieraantuneelta paskahousultamme täyden tuen.

Advertisements

2 comments

  1. kanta-astujien? Tarkotat varmaan kanta-asujien… aattelin vaa, koska suvakkipaskathan aina takertuvat kirjotusvirheisiin kun ei muuta argumenttia ole.

    1. Jätämme aina tarkoituksella typon sinne, toisen tänne… ihan vain siksi, jotta suvaitsevaistolla olisi jotain mistä juttujamme arvostella, muutoinhan argumenttimme ovat kiistattomia 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s