Routa ajaa elukat kotiin – lume-pakolaisesta paluumuuttajaksi

orpojaorponystavatIlta Paska “uutisoi”, että syksyllä alkanut pakolaisvyöry on kääntynyt vauhdilla paluumuutoksi. Sadat, jopa tuhannet turvapaikanhakijat ovat palanneet vapaaehtoisesti kotimaahansa. Siis hetkinen!!! Pakolaiset palaavat vapaaehtoisesti kotimaahansa!!! Mikä pakolainen se sellainen on, joka tulee tänne Hölmölään, elää herroiksi hölmöläläisten piikkiin hienoissa kylpylähotelleissa, ahdistelee pottunokkanaisia ja kun kylmä koittaa ja lunta sataa maahan, niin todetaankin että nyt menen takaisin kotiin, siihen paikkaan jonka väitin hölmölläisille pottunokille olevan ihan hirveän vaarallinen ja kauhea paikka?

Lehdistömme ja kaikki poliitikkomme, jotka ovat tällaisesta porukasta puhuneet pakolaisina tai turvapaikanhakijoina ovat syyllistyneet valahteluun. Koko Suomen Hölmölän kansaa on huijattu. Ja kuka maksaa? No sinä tyhmä pottunokka tietenkin!

Vihervasemmistolaisia ja neo-liberaaleja kokoomuslaisia paskahousuja yms. pakolaispölhöpopulistista huuhaa-sakkiamme on helppo kusettaa.

Terve menoa elukat!

Lähde: Ilta Paska.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s