Viherpiiperöiden über-imbesilliltä neuvot loppu; auttaako enää edes pölhöpopulismi?

villepelleViherpiipertävien riemuidioottien über-imbesilli Ville Niinistö on Nasse-Setääkin vihaisempi! Villeä kiukuttaa erityisesti se, että hänen mielestään poliisimme ei piehtaroi tarpeeksi vihervasemmistolaisten mädättäjien hehkuttamassa maahantunkeutujamokutuksessa ja lietsovat siksi vihaa turvapaikanhakijoita™ kohtaan… Ville vouhottaa suu vaahdoten, että hyysäreitä on kivitetty, vastaanottokeskuksiin on tehty polttopulloiskuja ja turvapaikanhakijoita™ on pahoinpidelty. Poliisin on Ville-poitsun mukaan “otettava äärimmäisen vakavasti tällainen lisääntyvä väkivallan uhka”. Tämä vihreä finnienpuristelija menee jopa niinkin pitkälle, että änkyttää seuraavaa:

Poliisi ei varmasti vähättelisi yli kymmentä vastaanottokeskuksen tuhopolttoyritystä “humalaisten puuhasteluksi”, jos kysymys olisi vanhusten palvelukeskuksista tai päiväkodeista.

Ville hyvä! Poliisimme suhtautuisi ihan varmasti vähintään yhtä vakavasti sönköttämiisi tuskin mainitsemisen arvoisiin matu-mokutuksen lieveilmiöihin, jos vanhusten palvelutaloista ja päiväkodeista löytyisi ISIS -liikkeen massamurhaajia ja joukkoraiskaajia yms. sosiaalisysteemiämme törkeästi hyväkseen käyttäviä valehtelijoita ja jopa oletettuja poliisin raiskaajia

Eli vedäpä Ville se todellisuudesta vieraantunut pölhöpopulistinen pääkoppasi ulos anuksestasi ja herää todellisuuteen!

Lähde: Verkkouutiset.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s