Hyysärin henkilökohtainen hyöty hyysäämisestä: Matubisneksellä ministerin kk-palkoille!!!

kauttojapartavauvaIlta Pravda ylpeänä “uutisoi”, että hyysäämällä alaikäisiä matuja voi tienata likimain 10.000,- €/kk. Kas kun Suomeen tuleva ulkomaalainen “lapsi” on alaikäisenä vajaavaltainen ja tarvitsee siksi laillisen edustajan, joten ryhtymällä partavauvan lailliseksiedustajaksi ropisee kuukausittain oikein kunnon määrä euroja tilillesi!

Tällaista hyysäriasemaa varten ei ole asetettu minkäänlaisia pätevyysvaatimuksia ja parhaimmillaan palkka saattaa olla jopa 9362,10 €/kk. Rikosrekisteriote pitää toimittaa, jolla selvitetään lasten kanssa työskentelevien rikostausta… Eikä siinä kaikki: Maahanmuuttoviraston viestintäpäällikkö Hanna Kautto kertoo, että  yleensä edustajat hoitavat tehtäväänsä sivutoimisesti!!! Joten rahaa voi vuolla kaiken muun häröilyn ohella… Eikä se lopu tähän: Kautto lisää, että “tiedossamme ei ole, että edustajat olisivat laiminlyöneet velvollisuuksiaan, vaikka edustettavien määrä on noussut. Nämä edustajat ovat kokeneita, vuosia työtä tehneitä henkilöitä”.

Kaiken kruunaa kuitenkin se, että kaikki nämä edustajat toimivat anonyymisti eikä heidän nimiään taikka henkilötietojaan saateta julkisuuteen, joten kukaan ei viimekädessä voi saattaa heitä taikka Maahanmuuttovirastoa edesvastuuseen laiminlyönneistään.

Lähde: Ilta Pravda.

Advertisements

3 comments

  1. Miten tällaiseen “työhön” oikein saa itsensä keploteltua? Jos joku tällaisia hyysäreitä palkkaava lukee tämän, minä olen heti käytettävissä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s