Suvaitsevaisuusnatsit kettuuntuneet Homo-Pekkaan?

natsipekkaSuvaitsevaiston paskahuusissa; antisemiittisten islamofiilien ja suomalaisvihaajien vihervasemmistolaisella hiekkalaatikolla aka “rasismin vastaisessa” RASMUS ryhmässä on saatu itkupotkuraivareita koska Homo-Pekka Haavisto on heidän mielestään astunut ulos natsikaapistaan ja osoittautunut Nassehomo-Pekaksi. Rasmuslainen juutalaisvastainen suvaitsevaisto paljastautuu häikäilemättömäksi homofoobikkorintamaksi kysymällä, että mitä ryhmän viherpiiperöt (tai homo-Pekkaa presidentiksi äänestäneet) ajattelevat seuraavasta:

1. Rasmusnatsi: Haavisto ei ota kantaa siihen, onko oikein että turvapaikkakäytäntöjä on kiristetty. Hän on oppositiopuolueen kansanedustaja ja nyt hallitus tekee ennennäkemättömän muukalaisvihamielista politiikkaa, joten kannanotto olisi ehdoton velvollisuus.
Newsbygonzo: Puusilmäiset rasmusnatsit sulkevat silmänsä lorvipaikkashoppailun lieveilmiöiltä ja leimaavat raiskauskriittisen politikoinnin “muukalaisvihamielisyydeksi”. Ehkä Homo-Pekka on jo saanut niin paljon etnoparrua peppuun, että hänen ei tarvitse enää langeta normifasistiselle etnopopulisimille?
2. Rasmusnatsi: Haavisto “ottaa esille turvapaikanhakijoihin kohdistuvat rikosepäilyt”, mutta ei turvapaikanhakijoihin kohdistuvaa murhapolton yritysten aaltoa, joka on pyyhkinyt Suomen yli koko syksyn ajan.
Newsbygonzo: Puusilmäiset rasmusnatsit eivät ota huomioon sitä tosiasiaa, että lorvipaikkashoppareihin kohdistuneet väkivaltaisuudet (jotka tuomitsemme jyrkästi) ovat yksittäistapauksia verrattuna lorvipaikakshopparien mukanaan tuomaan väkivalta- ja raiskausaaltoon, jolle rasmusnatsit sulkevat puusilmänsä.
3. Rasmusnatsi: Haavisto antaa ymmärtää, että Suomen vastaanottokyky olisi äärirajoilla, mikä on yksinkertaisesti paskapuhetta.
Newsbygonzo: Mikäli puusilmäiset rasmusnatsit eivät huomioi sitä tosiasiaa, että samalla kun kantasuomalaisten pottunokkien leipäjonot moninkertaistuvat ja lorvipaikkashoppareita sijoitetaan hotelleihin ja kylpylöihin veronmaksajien piikkiin, niin… täten kaikki puusilmäisten rasmusnatisen vuodattama verbaali ripuli on mitäs muutakaan kuin paskapuhetta… ja koska paska ei punnitsemalla parane, niin eipä tätäkään rasmusnatsijuttua kannata sen kummemmin jatkaa.

Summa summarum: Hienoa, että suvaitsevaistot alkavat löytää natseja omista riveistään, nyt niitä ei enää tarvitse metsäästää kuun pimeältä puolelta.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s