Kommarien satutyttö: olla kotona vaiko eikö olla?

liilalalalalaaaItsenäisyyspäivän vasemmistolaiset väkivaltateot ja vandalisointi alkavat painua jo medialta sekä ihmisiltä unholaan. Vasemmistoliiton suojeluksessa olevat huligaanit punovat jo mitä ilmeisimmin uusia väkivaltaisia juonia möhköfanttifasismin ja brändiinsä kuuluvan luokkavihollisen lannistamiseksi.

Vankasti edellä mainittuun viiteryhmään kytköksissä oleva vasemmistoliittolainen kansanedustaja ja tietämyskirjailija; satutyttö Li Andersson kertoo Iltapaskassa, että “oli muuta ohjelmaa“, eikä seurannut linnanjuhlia ollenkaan.

Newsbygonzo -teamia lähestyi taho, joka kertoi sähköpostitse lyöttäytyneensä varhaisessa vaiheessa iltaa em. huligaanilössiin, kuvaten ihmisiä ja tilanteita ennen kuin rikollisille luonteenomaisen toiminnan mukaisesti osallistujat alkoivat peittää kasvojaan. Kertomansa mukaan tämä nimettömänä pysyttelevä taho törmäsi useisiin tunnettuihin vasemmistoliittolaisiin mukaan lukien kotona perheensä parissa viettänyt Li Andersson. Tietolähteemme ei nimennyt muita vasemmistoliittolaisia, mutta sanoo kuvanneensa näitä vaivihkaa ja osallistuneensa vastamielenosoitukseen aktiivisesti, päätyen lopulta reilun sadan pidätetyn luteisen anarkomarkon kanssa putkaan. Hän kertoi tosin päässeensä pois putkasta pikaisesti luovutettuaan ottamansa kuvat viranomaisten käyttöön.

Toimituksemme omana huomiona toteamme, että siihen nähden, että li on ollut kotona hän on yllättävän hyvin perillä rähinöiden ja huliganismin ylsityiskohdista.

Emme valitettavasti voi vielä julkaista em. kuvia, koska ne ovat osa viranomaisten tutkintaa itsenäisyyspäivän tapahtumista. Yhteyshenkilömme kertoi lisäksi, että oli tehnyt pitkään pohjatyötä osallistumalla keskusteluihin rasismin vastaisilla sivustoilla ja saavutettuaan siellä ihmisten luottamuksen pääsi luontevasti seuraamaan terrorismia suoraan ytimestä.

Jäämme seuraamaan tilannetta ja kiittämme aktiivista paljastelijaa tiedoistaan. Tällaisella todellisella aktivismilla myös viranomaiset saavat uutta ja yksityiskohtaista tietoa näistä vasemmistolaisista huligaaneista. Toivottavasti onnistumme täten edesauttamaan heidän nujertamistaan, ennen kuin toiminta varttuu kiljupäisestä huliganismista organisoituneeksi terrorismiksi.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s