Ranskassa nuivuus tiivistyy, Suomi edelleen Euroopan Hölmölä

le-pen-440x269Alkaako Euroopan valloitus takaisin eurooppalaisille Ranskasta? Se selviää (vielä-) itsenäisyyspäivänämme alkavissa Ranskan kunnallisvaaleissa. Tällä hetkellä kaikki viittaa siihen, että Marine Le Pen:in johtama ranskalaisten kansallista identiteettiä puolustava Front National -puolue, josta meidän perSSujen ja muidenkin suomalasimielisten tahojen tulisi ottaa oppia, nettoaa ainakin 30% äänistä. Välimeren rannikon läheisyydessä sijaitsevalle Provence-Alpes-Côte d’Azur -alueelle povataan jopa 39% jytkyä. Presidentti Francois Hollanden -tai LOLlande, kuten paikallisilla on tapana häntä kutsua- puolueelle povataan vain reilun 20% äänisaalista. Vaikka kyseessä on vain paikallisvaalit, pidetään tätä perinteisesti indikaattorina siitä, mitä piakkoin seuraavissa presidentinvaaleissa tulee tapahtumaan. Lisäksi Ranskassa on aluehalloinnoilla perinteisesti merkittävä painoarvo maan poliittisessa hallinnossa… Sanomattakin selvää on, että muslimien taannoin Pariisissa tekemä uskontunnustus vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka tällä kertaa äänet Ranskassa jakautuvat.

Mutta entäs meillä täällä pohjoisesa Hölmölässä? No täällä hihhuloidaan tietysti edelleenkin sosiaaliromanttisessa matu-mokutuksen ekstaasissa ja muut Schengen -maat kaatavat kettumaisesti nauraen humanitaarista lokasankoaan maamme rajojen sisäpuolelle… ja niin kissanrääkkäys- kuin raiskauskulttuurimme se vain lisääntyy ja nyt on jo poliisillakin pissat housussa ja mahdollisesti jopa parruakin per…

Kävi miten kävi, Ranskan kunnallisvaaleilla on tällä kertaa huomattavasti suurempi yleiseurooppalainen vaikutus, mitä tähän asti koskaan historiassa. Pidetään kaikki peukkuja Marinelle ja Front Nationalille.

Lähde: Le Figaro.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s