Maahanmuuttajan avoin kirje pääministeri Sipilälle

sipilajamatuMeillä ei ole tapana julkaista muita kuin Dr. James Gonzon taikka tiimimme laatimia kirjoituksia. Tällä kertaa teemme kuitenkin poikkeuksen julkaisemalla parisenkymmentä vuotta Suomessa vaikuttaneen egyptiläisen lääkäri Ashraf Benyaminin kirjoittaman pääministeri Juha Sipilälle osoitetun avoimen kirjeen.

Uusi avoin kirje Pääministerille
Hyvä Pääministeri,
kirjoitan teille vielä kerran median kautta. Toivoisin, että tällä kertaa luette tämän kirjeen. Jos olen väärässä, voitte vastata minulle. Jos olen oikeassa, voitte sitten ryhtyä toimiin ennen kuin on liian myöhäistä.

Olette avannut oven turvapaikanhakijoille. Niille, jotka ovat aiheuttaneet turvattomuutta suomalaisille. Suurin osa suomalaisista on erittäin ahdistuneita ja peloissaan. Ei enää kukaan uskalla päästää omaa tytärtään, vaimoaan tai äitiään yksin illalla kadulle. Kohta suomalaiset alkavat etsiä itselleen turvapaikkoja.

Edelleenkö uskotte, että he ovat hädässä?! Me kaikki tiedämme, että hädässä oleva on nöyrä, kiitollinen, kun apua saa ja tekee parhaansa avustajan hyväksi.

Jopa Ruotsin pääministeri, joka on aina puolustanut maahanmuuttoa, on nyt myöntänyt, että hän ja koko Ruotsi on ollut naiivi. Mutta Te ette!

Montako suomalaista pitää kuolla terrorismi-iskussa ja montako suomalaista tyttöä pitää vielä raiskata ennen kuin heräätte ja pistätte rajat kiinni?
Pakkolakeja voi kyllä säätää kilteille suomalaisille, muttei rikollisille turvapaikanhakijoille!

En tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun kuulin Teidän kertoneen, että raiskauslainsäädäntö on Suomessa ajan tasalla. Maa, joka väittää olevansa edellä kävijä tasa-arvossa. Siinä, pahin naiseen kohdistuvan rikoksen rangaistus voi olla vain ehdollinen vankeus. Itkettävää!

On täysin eri asia olla suvaitsevainen tai olla sinisilmäinen ja tyhmä. Jos näen kadulla hädässä olevan ihmisen, jolla ei ole ruokaa eikä vaatteita, otan hänet kotiini ja tarjoan hänelle turvan ja kodin. Se on hyvä asia. Mutta, jos näen hädässä olevan tai sen, joka väittää olevansa hädässä ja epäilen, että tämä ihminen saattaisi tappaa minut, räjäyttää kotini tai raiskata minun lapseni ja silti otan tämä ihmisen kotiini, en ole silloin suvaitsevainen vaan tyhmä. Tyhmyydestä sakotetaan. Ikävä kyllä, hyvä Pääministeri, se joka joutuu sakkoa maksamaan on tavallinen viaton suomalainen.

Nämä eivät ole yksittäisiä tapauksia, hyvä Pääministeri. Itse olette kertonut, että se on väkivallan ja häiriön sarja. Luulen myös, että itse tiedätte, että se on loputon sarja.

Turkille maksetaan niin, ettei se päästä pakolaisia Eurooppaan. Se on naurettavaa. Jos en halua vastaanottaa epätoivottuja vieraita, silloin oikea ratkaisu ei ole, että jätän oveni auki ja maksan naapurille niin ettei hän päästä heitä minulle. Pikku lapsikin tietää, että oikea ratkaisu on laittaa ovi kiinni, hyvä Pääministeri.

Jos ei Euroopan rajat mene kiinni ja heti, Suomen rajat on sitten suljettava. Käsittääkseni Suomi on itsenäinen maa ja päättää omista asioistaan. Rikolliset on palautettava heti.

Kunnioittaen,
Ashraf Benyamin
ylilääkäri
Jos olet samaa mieltä, jaa tämä viesti. Toivottavasti tällä kerta saavuttaa Sipilän.

Ja nyt kaikki sosiaaliromantikot ja vihervasemmistolaiset mädättäjät yms. hyvät ihmiset™ voivatkin käydä kilvan cresendossa kirkumaan, että kulttuuriamme ihan oikeasti rikastuttava ylilääkäri Ashraf Benyamin on rasisti, nasse, suvaitsematon, siionisti jne. jne. jne.!!!

Advertisements

15 comments

 1. Mielestäni tämä, Ashraf Benjamin, on vaan realistinen eikä rasisti se on mun mielipiteeni… Kukaan suomalainen ei vaan uskalla sanoa ääneen tota mitä hän sanoi tai ei voikaan kun sitten hänet, todellakin, tuomitaan rasistiksi.

  1. Hyvillä mielin itse voin sanoa saman. Täällä ollaan vain niin jääräpäitä, ettei näitä puheita kukaan kuule, ennen kuin on liian myöhäistä!

  2. noh, mina kylla uskallan sanoa, mutta se johtuu siita, etta muutin tanne vasta kuukausi sitten asuttuani Kanadassa 30 vuotta, ja opin siella, etta mielipiteensa saa sanoa. Taalla Suomessa ikava kylla heti aletaan huutamaan etta on rasisti. Ihme maa, vaikka onkin miun maa.

 2. puheet ovat tietty kauniita varsinkin tämä mutta kun tekoja tarvittaisiin mielellään ennen ensikesän massiivista sarjaraiskausta anteeksi sarjarikastuttamista niinhän se taisi olla meidän hallituksen uuden linjan mukaan.

 3. mnjaaa no on se kyll jänskä kun törmätään ongelmiin kun sanotaan että on ihan okei että palvotte 1400 kuollutta naisia vihaavaa raiskaajaa ja maailman valloitusta halajavaa äijän käppyrää ja peitellään sitten niiden rikoksia ihan vaan sen takia että saadaan eu:sta päähån taputusta ja parillekymmenelle herralle miljoonat taskuun. mun mielestä ne ei eroa millään lailla natseista, (aivopesua, homot kaikki ei muslimit tapettava, ei ole ainoastaan oikein että pakanalle valehdellaan vaan heidän velvollisuus, on kunniakasta tappaa mahdollisimman monta siviiliä iloisessa räjähdyksessä etc etc etc) haluaisiko joku kertoa yksinkertaiselle suomalaiselle mikä näistä piirteistä on se rauhan uskonto

 4. Benjamin…!! Naurattaa jos olet lääkäri ja itse maahanmuuttajataustainen olento ei sinun ajatus tai ajattelu maailma voi olla niin ahdasmielinen ja kapea ajattelija ja totuuden vältäjänä. Entäs jos sinusta olisi ajateltu kun tulin Suomeen rikolliseksi..terorristiksi, raiskaajaksi.?? Koska kukaan ei tiedä sinun tausta silloin oletko rikollinen, raiskaaja automaatisesti tai kenties terroristi.? Sinun vastaus tulisi ei.ei. en ole yksikään edellä mainittun tyyppin eikö? Näin eivät varmaan kaikki turvapaikanhakijat ole rikollisia ymt. Ne jotka tulevat hakemaan turvaan Suomessa tai jossainpäin EU maissa.

  Totuus on se, että osalla saataa olla rikollisuuden tausta kieltämättä koska tiedämme mikäli taustaryhmän kotimaa on hajonnut totaalisesti niin sieltä lähtee pakoon kaikki mukaan lukien vankiloista pakenevia
  Rikollisia yksilöitä jonnekin muualle. Tässä tapauksessa kukaan ei pysty toteamaan kuka on kuka.!! Älä missään nimessa leimää tällöin, että kaikki ovat samanlaisia ja rikollisia jne. Vai onko ajatuksesi kenties joku muu kostokierre taustalla kuten uskontoa tai muita piilossa olevia kaunaa “Itkunne on suurempi kuin sonni”

  Hyvä Benjamin emme tiedä sinun tausta kansallinen niin kirjoittamanne kirje pääministerille oli todennäköisesti sinun oma poliittinen tahto vienti tai agenda ns oman lehmän ojassa.? Hyvä ihminen älä levittää epärealistisia kuviota sos mediassä koska ajatuksenne tuloksena on se vain aiheuttamanne vastakaisasettelu ja turvottomuutta maassa jne..sen sijaan olisit ehdottanut rauhaa rakentava keskustelu kokonaisuus ja toimivia ratkaisuvaihtoehtoja.

  Onneksi valtionpäämiehille on järki ja päätövalta tehdä omia Suomen edun mukaisia realistisia päätöksiä! Suomi on aina auttannut hädässä olevia erilaisessa tilanteessa maailmassa näin myös Suomi on autettu aikoinaan vastaavanlaisessa tilanteessa jos olet lukenut Suomen historiasta hyvin.

  Anyways… Think twice before you leap..and remember thiz…Darkness cannot Drive out Darkness; Only light can do that. Hate cannot Drive out hate; Only love can Do That.
  Hyvää Suomi!

  1. Sinäkin voisit toki ottaa ne ruusunpunaiset lasit pois silmiltäsi ja lukea Benjaminin tekstin läpi ajatuksella, ilman vihervasemmistolaisia ennakkoluuloja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s