Lontoossa taas uusi islamilainen uskontunnustus

leytonstoneTämän viikonlopun tapahtuma Lontoossa ei ole saanut palturimedialtamme minkäänmoista huomiota. Ja mitäpä sitä turhaan uutisoida siitä kuinka Eurooppa on islamilaisen hyökkäyksen kohteena ja eurooppalainen veri vuotaa allahin tahdosta pääkapunkiemme kaduilla. Paljon tärkeämpää on päivitellä siitä, että sotkeeko kovapuuskainen tuuli linnanjuhliin menevien naisten kampaukset, kenellä nännit nöpöttää iltapuvun läpi kenellä on syvin kaula-aukko jne.

Harras muslimi hyökkäsi itäisessä Lontoossa sijaitsevalla Laytonstonen metroasemalla summanmutikassa vääräuskoisten kanta-asukkaiden kimppuun, leikaten miltei (koraanin mukaisesti) pään poikki yhdeltä ja satuttaen kahta muuta ohikulkijaa. Uskontunnustuksensa aikana koraanikuuliainen mekkapyllistelijä huusi, että “näin teille v!#() tapahtuu jos hyökkäätte äiti Syyriaan, verenne tulee vuotamaan kaduillanne!” (huom. vapaa käännös). Britanian on tarkoitus aloittaa ilmahyökkäykset Syyriaassa islamia kirjaimellisesti harjoittavan ISIS -liikkeen kohteisiin mitä pikimmin.

Pelottavan tästä tekee se, että ISIS on ilmoittanut julistaneensa sodan sivistynyttä länsimaailmaa vastaan, mukaanlukien Suomi. Koska maamme on parhaillaan rikastutettu tuhansilla ja taas tuhansilla syyrialaisilla lorvipaikkashoppareilla ja partavauvoilla, jotka rohmuavat eräkauppojen ja muidenkin liikkeiden hyllyt tyhjäksi puukoista ja raiskaavat poliisejamme, niin mitä tästä oikein seuraa? Uskotko, että Petteri Orpo + idiootit pystyvät takaamaan kansalaistemme turvallisuuden kun tuhannet Mora-Alit alkavat heiluttaa puukkoja kaduillamme?

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s