Kauppiaat ilmoittavat: #1 myyntituote matu-asiakkaille on PUUKKO!

Muslim-doctor2Kun matu ei käy Siwassa varastamassa pussikaljaa, niin missä kaupassa hän mitä ilmeisimmin käy? No viimeisimmän palautteen mukaan puukkokaupassa tietenkin. Kaiken kokoista teräaseena käytettävää välinettä on osteltu joka puolella Suomea ja erityisesti  kirpputorien myyjät ovat kummastelleet sitä, että miksi matuja niin kiinnostaa puukot? Myös useammat eräkaupat kertovat, että matut ovat ostaneet verorahoistasi heille pumpatuin huihai-rahoin hyllyt tyhjiksi veitsistä, ja puukoista.

Mikä lie tämän tarinan Mora-ali? No sitä siettää miettiä kun ajattelee, että minkälaisen islamilaisen uskontunnustuksen kourallinen ympärileikattuja mekkapyllistelijöitä sai 11. syyskuuta 2001 New Yorkissa aikaiseksi noustessaan lentokoneisiin taskuissaan Stanleyn mattoveitset.

Tähän mennessä meikäläinen polliisi on selviytynyt matujen mekkaloinnista pippurisumuttimin ja nokialaisin nuoriso-ohjaajin, mutta kuinkas käy kun allahin koneinsinöörit alkavat mekastaa Morat heiluen kun VOK:issa tarjottu gourmet -ruoka ei enää maita tai poreallas menee rikki ja virkavaltaa tarvitaan rauhottelemaan?

Advertisements

7 comments

  1. Faktamme ovat universaaleja ja perustuvat henkilökohtaisiin keskusteluihin asianomaisten kanssa. Konkretia ei ole stubbea. Lähteet löytää sinulle ystävämme Google.

 1. Älä viitsi valehdella New Yorkin terroristi-iskuista, sillä siellä ei ollut yhtään muslimia, kuten ei ole tainnut olla useimmissa muissakaan ns. terrori-iskuissa. NewYorkissa syyllisiä olivat USA:n hallitus ja Israel. Useimmiten kyseessä ovat hallitusten itse suorittamat false flag -iskut, joista on päätetty syyttää muslimeja.

  1. New Yorkin terrori-iskuissa oli muslimeja. Kuka sitten ikinä olikaan muslimien marionettimestari, ei muuta sitä faktaa, että 911 oli iso juhlapyhä koko muslimimaailmalle ja sitä ylistettiin kautta ählämilän… Sen sijaan, että analysoisin antisemiittistä huuhaatasi, kerronkin sinulle jotain todella järisyttävää: Joulupukki ei asu Korvatunturilla, vaan piilottelee yhdessä Hitlerin kanssa kuun pimeällä puolella ja jakavat yhteisen salaisen tukikohdan Neu Schwabenlandissa etelänavalla.

   1. newsbygonzo, olet mahdottoman edessä jos kuvittelet, että saat satuihin uskovat ja ylipäätään uskovat muuttamaan kantaansa tai edes yrittämään ymmärtää totuutta. Edes fysiikan lait tai matematiikka ei ylitä uskon voimaa. Nämä saatanan epäsikiöt eivät ymmärrä muuta kuin huuhaata.

   2. Olet ehkä tiettyyn pisteeseen asti oikeassa, mutta eivätpä nuo ateisiteiksi ja vapaa-ajattelijoiksi itseään kutsuvat sosiaaliromantikotkaan muuta usko, kuin tuota mainitsemaasi huuhaata… Stubbe, Perseenmäki & co ovat kaikki rakentaneet poliittisen uransa pelkän huuhaan pohjalle.

 2. No sen verran ählyt ovat oppineet maan tavoille että puukko on oltava matkassa. Mullakin on pioneerikeklu repussa rikastuksen varalta. Paskalakeille vaan tiedoksi. Sossuakka maksaa sakot. Ei haittaa! Kehotan kaikkia Suomen kansalaisia kantamaan puukkoa julkisella paikalla itsesuojelun varalta. Ei sen tarvitse näkyvillä olla, kätevästi välleen käteen saatavilla vain…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s