BREAKING NEWS 6.12.: Muslimi yritti pudottaa Lufthansan koneen

frankfurtbelgrademusu

Pyhäksi marttyyriksi havitteleva muslimi Lufthansan lennolla LH1046 hetkeä ennen epäonnistunutta uskontunnustustaan.

Ja pannaanko vetoa, että tästä ei mainita palturimedioissa:

Nimelle “Laken” myönnetyllä USA:n passilla matkustava jordanialainen muslimi yritti tänään 6.12. iltapäivällä pudottaa Lufthansan lentokoneen LH1046 reitillä Frankfurt-Belgrad. Kun lentokone oli saavuttanut 10.000 metrin matkakorkeuden ja siirtynyt Itävallan ilmatilaan, allahin kuuliainen palvelija nousi paikaltaan ja koetti ensin tunkeutua ohjaamoon ja sitten avata lentokoneen hätäuloskäynnin. Homma osoittautui kuitenkin oletettua hankalammaksi, sillä samaisella lennolla sattui olemaan Serbian käsipallojoukkueen jäseniä, jonka sankarilliset atleetit; Milan Mirkovich ja venäläinen Alexey Rastvortsev pistivät ählämin aisoihin, antoivat tälle isän kädestä ja estivät tätä toteuttamasta islamilaista uskontunnustustaan. Tekohetkellä harras koraanikuuliainen oli huutanut kanssamatkustajilleen, että “saatan teidät kaikki alahin tykö!”. Belgradiin saavuttua loukattiin uskontoaan harjoittavan muslimin uskonrauhaa luovuttamalla tämä paikallisen poliisin huostaan.

Olkoonkin, että Lufthansan edustaja vakuutti, että varsinaista vaaratilannetta ei päässyt syntymään, ei tämä poista sitä tosiasiaa, että tämän välikohtauksen myötä islam on on täten tehnyt Euroopan ilmatilasta turvattoman vyöhykkeen vääräuskoisille siviilimatkustajille.

Lähde: bild.de.

Advertisements

3 comments

  1. onhan se vain luonnollistakaan ettei (tästäkään) jutusta tulla maanpetturilehdistössä edes mainitsemaan sen eneenpää kuin siitäkään kun päivi räsänen oli sallitsemassa maailmankuulun terroristin pitämään palopuheita muslimit ry:n miestä jolla on maastakarkoitus lähes tulkoon jokaiseen maahan ja jota vahvasti epäillään kaksoistornin suunnittelijoihin tai ainakin olevan kyseisen järjestön jäsen ja vahva vaikuttaja eipä ollut soihdut kourassa silloinkaan miehet kadulla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s