Ahtisaari matu-kriisistä Paskalehdessä: Maksatte nyt laskua jonka itse aiheutin!

Martti_Ahtisaari_at_the_World_Suomen kaikkien liskoihmisten über-nahjus: huuhaa-nobelilla syntymättömästä rauhasta palkittu selkärangaton paskanpuhuja ja kosovo-albaanien huora juoksupoika Mara Ahtisaari tilittää Paskalehden mukaan, että hän olisi voinut ennaltaehkäistä koko matu-kriisin. Näin ei kuitenkaan käynyt, koska isot pahat supervallat eivät kuunnelleet hänen verbaalia ripuliaan, Mara nillittää!

Koska ketään ei kiinostanut Maran itsevanhurskas älämölö, on Paskalehden mukaan siksi nyt yli 11.000.000 elintasopakolaista, raiskaajaa ja rikollista raukkaa pakolaisina rikastuttamassa eurooppalaista (rikos-) kulttuuria ja ainakin 220.000 on saanut surmansa. Tästä kaikesta Ahtisaari ja Paskalehti SYYTTÄVÄT SINUA! Mara meinaa, että “En näe muuta vaihtoehtoa, kuin pitää näistä raukoista ihmisistä hyvää huolta. Maksamme nyt laskua, jonka itse aiheutimme.” Minkäänlaista konkretiaa tälle tuulesta temmatulle pölhöpopulismille ei tietenkään tarjota!

Mara! Me emme aiheuttaneet tätä kriisiä, vaan sinä ja kaltaisesi todellisuudesta vieraantuneet selkärangattomat paskahousut tämän saitte aikaan. Häpeä!

Harjoitamme tässä lopussa sananvapauttamme siteeramalla PEN -palkinnolla sananvapaudesta palkittua kulttuuriamme rikastuttavaa kekkoslovakialaisen aikakapselin ja kepuleiden molottavaa kiintiösomppua; Abdurhahaahusuhuuta:

“Syö paskaa ja kuole!”

Ei meillä muuta…

Lähde: paskalehti.

Advertisements

One comment

  1. Syökäämme yhdessä koko tämä paskakakku, minkä vanhempamme ovat meille niin kovin makeaksi tehneet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s