Gonzon madrasa – #2 Myytti Islamin Rauhanomaisuudesta

islamhuuhaa01Kaikki maltilliset muslimit™ ja hyvät ihmiset™ saavat välittömän paskahalvauksen heti kun islamkriitikot islamomofobit™ kritisoivat muslimien tekemiä uskontunnustuksia terroritekoja.

Todistettaessa islamin rauhanomaisuutta ja inhimillisyyttä heilutellaan aina rauhanuskontokorttia vedoten lukutaidottoman ja itsensä profeetaksi julistaneen lapsirakastajan laatiman sepustuksen jakeeseen 5:32, jonka perussanoman voi puliveivata seuraavasti:

“kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.”

Vaikka sulkisimme silmämme tuolta “muuten kuin verikostoksi” -kohdalta niin voimme kuitenkin todeta, että yleisislamilaisen tulkinnan mukaan vääräuskoiset ovat väistämättä alati väärässä ja siten myös pahuuden asialla. Tämä jae siis jättää jo sellaisenaan pelivaraa kaapata matkustajakoneita ja lentää ne päin pilvenpiirtäjiä, räjäyttää Lontoon busseja, Madridin metrojunia ja lahdata kaffireja Pariisin kaduilla. Allahu akbar boys siis saavat tämän jakeen kautta siunauksen kaikiin vääräuskoisiin kohdistamiinsa veritekoihin.

Islamofiilit sosiaaliromantikot yms. hyvät ihmiset™ puolestaan lukevat tämän jakeen seuraavasti:

“kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.”

Tähän vedoten islam siis voi olla vain ja yksistään rauhan uskonto™. Eikös vain?

Mutta otetaanpa hetkeksi putkikatsekakkulat päästä ja lopetetaan rusinoiden nyppiminen pullasta. Lukekaamme siis koraania edelleen kohdasta 5:32 ja katsotaanpa miten heti seuraava jae 5:33 ohjeistaa rauhan uskonnon™ seuraajia toimimaan:

“Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,”

Ei mulla muuta…

Advertisements

One comment

 1. Robert Spencer selittää tätä Koraanin kohtaa seuraavasti:

  http://koraaniblogi.blogspot.fi/2015/07/5-poyta-1-60.html

  Seuraavaksi Allah kertoo tarinan Kainista ja Abelista (jakeet 27-34), joka huipentuu yhteen useimmin lainattuun Koraanin jakeeseen, siihen jota presidentit Bush ja Obama, samoin kuin monet muut länsimaiden toisuskoiset johtajat niin useasti lainaavat:

  Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädöksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä. (jae 32)

  Tällä ei ole sellaista merkitystä kuin länsimaiset johtajat ja islamin apologistit väittävät.

  Obama lainasi vuoden 2009 Kairon puheessaan osittain tätä keskeistä juutalaiset tuomitsevaa jaetta. Obama tuntuu ajatelleen sen tukevan länsimaista näkemystä jokaisen ihmishengen mittaamattomasta arvosta.

  Ensinnäkin, huomaa että tämä ei ole yleinen tappamisen kielto – tärkeä poikkeus tehdään niiden suhteen jotka tappavat “verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa”. Toiseksi, tämä ei ole kaikkia koskeva käsky vaan koskee ainoastaan Israelin lapsia. Kolmanneksi, “senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä” – joten kaikki mitä siinä oikeastaan sanotaan on, että Allah antoi käskyn Israelin lapsille ja he rikkoivat sitä vastaan.

  (Tosin jotkut islamin auktoriteetit tulkitsevat tämän tekstin sovinistisesti, koskien ainoastaan muslimeja: Sa’id bin Jubayr selittää: “Hän joka sallii itsensä vuodattaa muslimin verta on kuin hän sallisi vuodattaa kaikkien ihmisten verta. Hän joka kieltäytyy vuodattamasta muslimin verta on kuin se, joka kieltäytyy vuodattamasta kaikkien ihmisten verta.”)

  Näitä huomautuksia ei koskaan kuulla niiden suusta, jotka siteeraavat tätä jaetta ikään kuin se tuomitsisi islamilaisen jihadistisen väkivallan.

  He eivät myöskään mainitse seuraavaa jaetta 33, joka määrää rangaistuksen Israelin lapsien pahuudesta ja tottelemattomuudesta: “Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus”.

  Tämä tekstinkohta siis osoittaa mitä on tehtävä niille juutalaisille, jotka torjuvat Muhammedin, eikä suinkaan mitään yleviä moraaliperiaatteita. Ibn Warraq tiivistää: “Nämä muka jalot ajatukset ovat tosi asiassa varoitus juutalaisille: sanoma on ‘Olkaa kunnolla tai muuten’. Sen sijaan että nämä jakeet kieltäisivät väkivallan, ne ovat aggressiivinen ohje, että jokainen joka vastustaa Profeettaa tulee tappaa, ristiinnaulita, pahoinpidellä ja karkottaa!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s