Matu-kriisin äiti ja maahantunkeutumisongelman todellinen motiivi

merkeljamatutPalturimedioista maailmankuvansa suoltavat hyvät ihmiset ovat vakaasti vakuuttuneita siitä sosiaaliromanttisesta utopiasta, että rakasta maatamme ja mannertammekin parhaillaan repivä matu-kriisi olisi humanitaarisen katastrofin aiheuttama. Erityisesti vihervasemmistolaismädättäjät tietävät vielä tähdentää, että todellinen syntipukki on länsimainen judeo-kristillinen ahneus ja globaali häikäilemättömyys, eikä suinkaan pakomaissa vallitseva inhimillisyyttä halveksiva islamofasistinen järjestelmä. Neo-liberaalia imbesilli-siipeä edustavat Sipilät ja Stubbidot yms. selkärangattomat poliittiset paskahousut eivät tietenkään ihan suoraan uskalla asiaa samalla tapaa ilmaista, koska vihervasemmistolaiset mädättäjät tietävät, että nämä riistokapitalisteista neo-liberaaleiksi vätyksiksi mutatioituneet imbesillit ovat em. judeo-kristillisen ahneuden ja globaalin häikäilemättömyyden mammutteja. Samaan ääneen kaikki ääliöt niin oikealta kuin vasemmaltakin, jos niitä nyt enää toisistaan erottaa, ylistävät maahantunketujien rikastuttavan maatamme ja mustamaalavat kilvan kaikkia heidän todellisuudesta vieraantunutta politiikkaansa perustein kritisoivia ja itsenäisesti ajattelevia ihmisiä rasisteiksi.

Mutta mikä onkaan tämän hulluuden todellinen motiivi? Se on jäänyt suurelta yleisöltä pimentoon, sillä palturimediat ovat lobotomioineet valtaenemmistömme samaisten älykääpiöiden tasolle, kuin heidän valitsemansa johtajat. Kuka tahansa kriisiä syvällisemmin seurannut tietää, että kriisin todellinen äiti on Saksan liittogangsteri Angela Merkel. Olkoonkin, että vielä tovi sitten italialaisilla oli sangen hyvin toimiva “Mare Nostrum” -operaatio, jolla pelastettiin satoja jos ei tuhansia nk. “pakolaisia” hukkumasta Välimereen, piti Merkelin käyttää vaikutusvaltaansa EU:ssa jotta Mare Nostrum lopetettaisiin. Ja näinhän kävi, mutta kuinkas sitten kävi? No välimeri alkoi täyttyä maahantunkeutujien ruumiista, joita Merkel & Co käytti häikäilemättä tunteitaherättävään propagandaansa, jota palturmediat kautta EU:n komppasivat hinkuyskäisellä ja lobotomioitujen imbesillien tunteisiin vetoavalla cresendolla. Lopputuloksena oli se, että EU -maat olivat pakotettuja avaamaan porttinsa maantereelle tunkeutuville hätää kärsiviksi brändätyille pakolaisille… Se, että nämä hätää kärsivät pakolaiset olivat likimain poikkeuksetta hyvin syötettyjä ja sliipattuja viriilejä nuoria miehiä, eikä alkuunkaan naisia, lapsia, lapsiperheitä saati vanhuksia, ei tietenkään kiinnostanut medioitamme saati poliittisia iilimatojamme.

Mutta nyt varsinaiseen motiiviin: EU:n ja erityisesti Saksan talous on voimakkaasti vientipainotteista. AY-liikkeiden kaltaiset laillistettua rikollisuutta edustavat mafia-organisaatiot ovat vääntäneet tavallisten duunareiden palkkatason EU:ssa niin absurdille tasolle, että EU (ja erityisesti Saksa) on menettänyt kilpilukykynsä. Tästä johtuen Kiina etukenossa ja Intia hyvänä kakkosena, Indonesiakin heti vanavedessä, ovat jyränneet EU:n paitsioon. Tähän ovat tietysti olleet merkittävänä osasyyllisenä em. AY-mafioiden ohella nämä nykyiset neo-liberaalit paskahousut, jotka olivat vuosituhannen vaihteessa kovalla kiireellä siirtämässä tuotantoa Euroopasta halpojen työmarkkinoiden alueille kaukaiseen Aasiaan… Nythän on niin, että jotta palkkataso saadaan laskettua EU-alueella ja samalla iskettyä puukko syvälle AY-mafioiden selkään, jonka he toki ansaitsevat, on tärkä upottaa EU-alueen työvoimamarkkinat Lähi-Idän ja Afrikan humanitaariseen paskahuusiin. Samalla vielä vedetään loppukin edes marginaaliin oma-aloitteisuuteen kykenevistä henkilöistä pois kehitysmaista, niin kyseisten maiden luonnonvarat pysyvät edelleen korruptoituneiden voimavarojen vapaana riistana.

Eli se siitä mamu-aallon humanitaarisesta kriisistä ja nyt tiedät miksi Sekoomus ja erityisesti RKP ovat niin persoja rikastuttamaan suomalaista kulttuuria “pakolaisen” viittaan verhoutuneilla kaukomaiden koneinsinööreillä.

Dr. James Gonzo
Bilbaossa 12.11. Herramme vuonna 2015

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s