Vihreiden islamofobia™ pelkkää islamofobiaa™, islam sittenkin homomyönteinen uskonto!

advocate-sodomy-suicide-bombersVihreiden äärirasisti ja über-islamofobi Ville Niinistö ilmaisi taannoin huolensa siitä, että maahamme tunkeutuvat muslimitaustaiset lorvipaikkashopparit eivät ole valmiita hyväksymään viherpiipertävälle kulttuurimarxismille elinehtoista sodomiapopulistista homostelua. Villen pelkko osoittautuu kuitenkin pelkäksi suvaitsemattomien ennakkoluulojen siivittämäksi islamofobiaksi™. Nythän on nimittäin niin, että tietyn tulkinnan mukaan islam jopa kannustaa seuraajiaan työntämään elimiään uskonveljiensä rektaalionteloihin! Tai ainakin sellaisessa tapauksessa, kun tämä vihreän sodomiapopulismin mukaan avioliittoon oikeuttava toimenpide suoritetaan jihadin, eli muhamettilaisen pyhän sodan tarkoitusperää edistäen.

Suomessakin itähelsinkiläisen ja saudirahotteisen moskeijan kutsusta ja entisen sisäministerimme Päivi Räsäsen siunauksesta vieralillut jihad-saarnaaja Abu al-Dema al-Qasab on nimittäin saarnoissaan yllyttänyt (mies-) seuraajiaan anaalihomostelemaan keskenään. Miksi? Ai siksikö, jotta he saisivat tästä seksuaalista tyydytystä? No ei tietenkään!!! Sellainenhan edustaisi länsimaista rappiota!!! Allahin urhojen tulisi pökkiä peniksiään poitsujen peppuihin siksi, jotta heidän olisi helpompi työntää räjähteitä rektumiinsa ja ryhtyä allahin räjähtäväksi sanansaattajaksi, jotka kantavat pommeja perinteisen pommiliivin sijaan peräsuolessaan.

Yksi Abu al-Dema al-Qasabin kuuluisimmista opetuslapsista oli pyhä jihadisti Abdullah Hassan al-Asiri (pbuh), joka veljensä ja legendan mukaan myös jemeniläisen rättipäisen kaappihomon ja naiseksi pukeutuneen itsemurhapomittajatransun avustuksella työnsi 500 g muoviräjähteitä rektaalionteloonsa. Toimenpide jossa kolme rättipääpoikaa työntää kimpassa muoviräjähteitä kaverinsa peppureikään ei siis ole sodomististen parafiilien homosteluorgia, vaan -insh allah- jihadistinen allahin tahtoa kunnioittava toimenpide.

Räjähtäessään Abdullah Hassan al-Asiri onnistui tappamaan vain itsensä.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s