Tätäkään huuhaa-mediamme ei noteeraa: Demarien sisarpuolueen edustajat allahin asialla

Palestinian_Brute1“Palestiinalaisiksi” itseään kutsuvien jordanialaisterroristien Fatah -puolueen varjossa toimiva Abd el-Qader el-Husseini -prikaatti on allahin tahdosta kylmäverisesti teloittanut juutalaisen isän ja äidin näiden kolmen lapsensa silmien edessä. Tapaus sattui Rammalhin lähellä sijaitsevassa Neriassa. Kylmäverisen terroriteon/islamilaisen uskontunnustuksen kohteina olivat tälläkertaa Rabbi Eitam Henkin ja hänen vaimonsa Na‘ama.

Fatah -puolue on meidän kotoisien demariemme sisarpuolue ja heidän johtajansa presidentti Mahmoud Abbas moneen otteeseen ulkoministerinämme häröilleen vasemmistofasistisen antisemiitti Erkki Tuomiojan läheinen ystävä.

Mikäli Israel tulee reagoimaan tähän terorristiseen ja tähtäimellisesti israelilaiseen siviiliväestöön kohdistettuun verilöylyyn kiristämällä Gazan ja Länsirannan rajatoimien turvarakastuksia ja suorittamaan ratsioita “palestiinalaisten” Israelilta varastamilla alueilla, tulee pisuaarimediamme sopulitoimittajat taas kerran hinkuyhkäisesti ulvomaan, että ilkeät israelilaiset taas kerran kiusaavat rauhaa rakastavia palestiinalaisparkoja. Sanomattakin selvää on, että hyvistä ihmisistä™ koostuva antisemiittinen suvaitsevaisto kirkuu kohta falsetossa, että tästä voi syyttää vain juutalaisia!

Lähde: israelreport.ru.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s