Tämän huuhaa-mediamme jätti kertomatta Oregonin verilöylystä

Vihervasemmistolaisista mediasuojatyöpaikkasopuleista koostuva tiedotusvälineistömme ignoroi tietoisesti merkittävän yksityiskohdan “uutisoidessaan” Oregonissa tapahtuneesta (kristittyjen) joukkomurhasta. Joukkomurhaaja Chris Harper Mercer oli nimittäin taannoin kääntynyt muslimiksi ja valitsi tietoisesti uhreikseen kristittyjä. Hän oli verilöylystä pelastuneiden todistajien mukaan komentanut uhrinsa ensiksi vatsalleen maahan ja kysynyt, että onko tämä kristitty. Jos vastaus oli positiivinen, sai uhri allahin tahdosta kuulan kalloonsa. Kielteisestä vastauksesta allahin sanansaattaja ampui uhriaan ainoastaan jalkaan.

Muslim-Warning-Traffic-SignKoraania ja islamia sananmukaisesti tulkitseva ja parhaillaan Suomeenkin turvapaikkashopparivirran hämyssä soluttautuva ISIL/ISIS -järjestö on julkaissut monia tiedotteita, joissa se ohjeistaa länsimaissa lymyileviä muslimeja tarttumaan aseisiin ja profeetaksi itsensä julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan oppien mukaisesti murhaamaan ad hoc kohtaamiaan vääräuskoisia koiria (esim. koraani 2:191-193, 2:2163:151, 4:89, 9:5, 9:123, 47:4 jne. jne. jne…)

Lähde: bild.de.

Advertisements

3 comments

  1. Niin missä se todiste käännynnäisyydestä on?
    Ei sillä epäilen valehtelua, en vain halua uskoa asioita vain siksi, että joku niin sanoo.

    1. Harjoittamamme fiktiivinen journalismi on sisällöltään enemmän faktuaalista kuin pisuaarimediamme sopulitoimittajien harjoittama pseudo-faktuaalinen huuhaa-journalismi. Tyylipuhtaassa gonzo-journalismissa todiste voi siis olla täysin spekulatiivista ja perustua sen faktan varaan, että Chris Harper-Mercerin harjoittama toimintamalli oli 100% identinen ISIS/ISIL -urhojen harjoittaman peri-islamilaisen toimintamallin kanssa.

  2. Hölmöläisten klubi “Meille saa tulla” toivottaa kaikki irakista ja somaliasta tulleet predofiilit, raiskaajat ja terroristit lämpimästi tervetulleeksi. Ja sitten kun muslimi raiskaa suomalaisen tytön tai halkaisee kirveellä jonkun pään, niin se on YKSITTÄISTAPAUS. Ville Niinistö ja muut vihervasemmistolaiset hyödylliset idiootit kiittää ja kumartaa mekkaan päin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s