Hurrit pussittavat toisiaan: ahvenanmaalaiset haluavat sittenkin osuutensa turvapaikkashoppareista

camilla01Päivä pari sitten fennofobiasta ja rotuopista ponnistavan RKP:n entinen etnokiintiöministeri Anna-Maja Henriksson kauhisteli PerSSujen Herra Hakkaraisen aikomusta viedä Gonzon agenda Arkadianmäelle. Puolueensa rotuopille uskollinen kaappinatsi ei voinut sulattaa sitä, että Herra Hakkarainen haluaisi iPhone pakolaisia ja turvapaikkashoppareita sijoitettavaksi myös Ahvenanmaalle rikastuttamaan sikäläisiä puskaraiskaustilastoja. Suvaitsevaisuutta suu vaahdoten vouhottavat RKP-natsit kun ovat halunneet kaukomaiden koneinsinöörejä vain Suomen suomalaisten vitsauksiksi.

Nyt Ahvenanmaan überhurri, Maaneuvos Camilla Gunell kuitenkin paasaa riitasointuisia mielipiteitä ja kumoaa Anna-Majan paatoksellisen populismin. Camilla nimittäin toteaa, että “Ahvenanmaalle kaikki ovat tervetulleita, muuttavatpa he tänne työn perässä, rakkauden takia, opiskelemaan tai sotaa ja kärsimystä pakoon.”

Että sillalailla. Teuvopa voikin sitten kääriä hihat ja järjestää Ahvenanmaasta kunnianarvoisian Dr. James Gonzon vision mukaisen Suomen Lampedusan. Hyvä Teuvo!

Lähde: aamupaska.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s