Nuorille germaanittarille uusi islamilainen asukoodi!

germaanittaretBayerilainen koulu on lähettänyt oppilaiden vanhemmille tiedotteen jossa ohjeistetaan tyttäriä pidättäytymään pukeutumasta minihameisiin tahi tiukkoihin rintavarustusta esitteleviin paitoihin. Ai miksi? No siksi, koska koulun viereisessä pakolaiskeskuksessa majailevat islamilaiset elintasopakolaiset/koneinsinöörit saattaisivat innostua tekemään nuorista germaanittarista koraanin heille takaamaa sotasaalista á la ISIS.

Suvaitsevaisto, nuo todellisuudesta irrallaan olevat ihmispolot, ovat vuosia jankuttaneet, että eurooppa ei ole islamisoitumassa tai mitään islamisaatiota ei ole havaittavissa. Suvakin mielestä siisä baijerilaisen koulun toimet eivät ole islamisaatiota vaan perinteisten eurooppalaisten arvojen polkeminen ja pukeutumiskoodien määrääminen muslimeja miellyttävään muotoon kuitataan hyvällä käytöksellä ja uskonvapauden kunnioittamisella. Kuitenkaan samaa ei vaadita musulmaaneilta, vaan väärin pukeutunut tyttölapsi saa kokea islamilaista lähetystyötä parhaimmillaan joukkoraiskauksen muodossa, joka ei ole vierasta suomalaisille neitosillekaan. Jatkuvasti paheneva laittomien siirtolaisten ongelma saa siis aikaan väistämättä islamisaation, koska varsin monessa maassa sitä edistää suvaitsvaiset mentaalitapaukset… Siitä ei ole tietoa, että onko homostelevia pride-hihhuleita ohjeistettu olemaan homostelematta islamilaisten koneinsinöörien välittömässä läheisyydessä.

Ehdotamme välimeren sulkemista koneinsinöörililiikenteeltä, Turkin ja sivistyneen euroopan välisen rajan sulkemista sekä mentaalitapausten (suvakkien) ohjaamista pohjoiskorealaisen mallin mukaiseen pakkohoitoon.

Lähde: thelocal.de.

Advertisements

One comment

  1. Ruotsi ja Saksa on varoittavia esimerkkejä täynnä, niin silti “ihmisoikeusjärjestöt”, SRP, demarit, vasurit, viherpiipertäjät ja RKP haluavat myös tänne vahvemman ääri-islamin ja muslimien terrori-iskut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s