Ahtisaari vaatii kehitysmaiden ongelmien pakkosiirtoa Suomeen, sinun piikkiisi tietenkin!

Martti Ahtisaari myy aseita Indonesian diktaattori SuhartolleMaamme historian ylipainoisin, turhanpäiväisin ja tyhmyydessä toista sijaa pitävä presidentti ja huuhaa-nobelisti Martti Ahtisaari vaatii, että sivistyneiden maiden tulisi siirtää kehitysmaiden itsensä aiheuttamat ongelmat kaduilleen. Martin mielestä Suomessa ei ole vielä tarpeeksi ISIS-veteraaneja ja kongolaisia kannibaaleja. Lasse Lehtisen alkoholinhuuruisen aivopierun ansiosta YK:n paskanjauhajasta Suomen tasavallan presidentiksi puliveivattu tiskirätti meinaa tuntevansa “jokaisen vuoden kansainvälisenä pakolaispäivänä erityistä sympatiaa niitä miljoonia ihmisiä kohtaan, joiden on pakko paeta kodeistaan”.

Ahtisaari äityy populisimissaan tilittämään, että “EU:n jäsenvaltiot pystyvät kunnioittamaan velvollisuuksiaan pakolaisia kohtaan ja silti vastaamaan myös kansalaistensa huoleen taloudesta, jos ne jakavat taakan ja kustannukset”. EU:lla ei ole mitään velovollisuutta Syyriaa saati Afrikkaa kohtaan.

Sen sijaan, että Mara soittaa suuvärkkiään ja syyttelee kehitysapuhuijauskriittisiä tahoja vastuun kantamisesta, Mara voisi vaikka majoittaa kotiinsa kourallisen joukkoraiskaavia innokkaita ja lahjakkaita somalipoikia ja bussilastillisen Kongon kannibaaleja.

Lähde: halpa plagiaatti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s