Kari Suomalainen: ehta suomalainen profeetta

karisuomalaisenviisauksia01Oikean profeetan tunnistaa siitä, että hän näkee tulevaisuuteen, ymmärtää asioita joita tavallisen palliaisen älyköinnillä ei tajuta ja saattaa sanomansa kansan kielelle siten, että kaikki sen ymmärtävät ja ennen kaikkea: ei julista itse itseään profeetaksi… Sillä katso; Kari Suomalainen (RIP) oli totisesti sellainen profeetta… Väärän profeetan tunnistaa siitä, että hän ei oikeasti ennusta mitään tulevaa, julistaa itse itsensä profeetaksi ja puliveivaa älämölänsä sellaiseksi soopaksi, että kuka tahansa kaftaanijuippi voi sitä parta väpättäen julistaa sellaisena demagogisena potaskana joka hänen omaa tarkoitusperäänsä parhaiten palvelee… Kari Suomalainen (SAAS, PBUH etc.) ei ollut sellainen ihminen.

Kiitos ja ylistys sinulle Kari Suomalainen (RIP, SAAS, PBUH etc.), totaalisen ehta ja pesunkestävä suomalainen profeetta! Väinämöinen/Jahve/Ukko Ylijumala sinua siunatkoon!

Advertisements

2 comments

  1. Heipparallaa James ja hauskaa juhannusta. Arvaappa kenen fb-seinälle oli ilmaantunut se viime juhannuksena tekemäsi “itä-helsinkiläinen imaami julistaa fatwan juhannusta vastaan”-bloggaus? 😀 Siellä käydään nyt tiukkasanaista keskustelua muslimien oikeudesta määrätä meidän perinteistämme. Oman hauskan lisänsä keskusteluun on tuonut eräs muslimin kanssa naimisiin mennyt kottarainen, joka kyllä ” ymmärtää, kuinka loukkaavia tällaiset juhannukset” ovat hauraille vähemmistöille. Seuraan suurella mielenkiinnolla keskustelua. Niin se kirjoitettu sana elää omaa elämäänsä. Ha ha. Hauskaa juhannusta kaikille.

    1. Juu, siksipä kutsummekin täällä toimituksen puolella kysesistä juttua nimellä “kesähittimme” 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s