Gonzon Madrasa – #1 Islam, rauhan uskonto™

rauhanuskonto01Koska tietämättömyys lisää ennakkoluuloja ja sen kerrotan siksi ruokkivan peräti rasismiakin, aloitamme täten uuden sarjan nimeltä Gonzon Madrasa. Gonzon Madrasassa perehdymme islamin opetuksiin, sanamuotoihin ja koukeroihin.

Ymmärrämme, että islamin tulkintoja on monia. Tästä johtuen jätämme lopullisen päätöksen esittämistämme islamin kommervenkeistä lukijalle. Emme nojaa yhteenkään islamilaiseen koulukuntaan emmekä tuputa omaa ahdasmieliseksi brändättyä näkemystämme islamin väitetystä takapajuisuudesta. Kehotamme lukijoitamme kohtaamaan muslimeja ja keskustelemaan heidän kanssaan Gonzon Madrasassa esitetyistä asioista.

Gonzon Madrasa – #1 islam, rauhan uskonto™

Islamofiilien hyvien ihmisten™ tahi maltillisten muslimien™ kanssa keskustellessa he usein vetoavat islamin rauhanomaisuuteen mantranomaisesti koraania siteereten:

kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset

On totta, että koraanissa näin opetetaan määrätään, mutta mistä kohtaa koraania tällainen viisaus löytyy ja miten se kuuluu kokonaisuudessaan?

Koraani 5:32
kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.

Jostakin kumman syystä kohta “muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa” tuppaa aina unohtumaan eikä kukaan koskaan aloita keskustelua siitä, että saalliiko islam väkivallan verikoston nimissä ja puoltaako islam kuolemantuomiota? Mutta ei siinä kaikki! Miten mahtaakaan tätä islamin rauhanomaisuutta todistavaksi väitetyn jakeen seuraava jae kuulua?

Koraani 5:33
Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,

Mm. näitäkin koraanin jakeita ISIS -jihadistitkin käyttävät pyhittäessään vääräuskoisiksi tuomitsemiinsa ihmisiin kohdistamansa islamilaisittan motivoidun kansanmurhan.

Koska islamilaisen käsityksen mukaan koraani on kokonaisuudessaan allahin järkähtämätön sana ja siitä ei tule pilkkuakaan muuttaa saati jättää pois (yllä mainittua poikkeusta lukuunottamatta tietenkin), on täten oikeutettua esittää kysymys, että kuinka rauhanomainen uskonto islam todellisuudessa on?

Advertisements

One comment

  1. Voi tappaa “pahuuden ehkäisemiseksi maassa”. Voiko asiaa enää tuosta ympäripyöreämmin ja tulkinnanvaraisemmin esittää? Oma suosikkini tästä koraani-nimisestä mielipuolen päiväkirjasta on ns.miekkajae, jota toivottavasti joskus täällä vähän kommentoit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s