Fatwa: jihadistit voivat “nauttia” nuorista pojista jos naisia ei ole saatavilla, islam EI OLE pedofiliauskonto!

mullah_kissing_boy_1Suomessakin aktiivia rekrytointitoimintaa harjoittavan ISIS järjestön johtaja, “Islamilaisen valtion” kaliffi Abu Bakr al-Baghdadi on langettanut fatwan, jonka mukaan muslimimies voi tyydyttää tarpeitaan nuoreen poikaan jos naisia ei ole saatavilla. “Naiseksi” käy itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan oppien mukaisesti kuka tahansa vähintään 9-vuotias työttönen jolla on alkanut kuukautiset. Mikäli kuukautiset eivät ole alkaneet, voi mm. Ayatollah Khomeinin harjoittaman islamin tulkinnan mukaan muslimimies käyttää tyttöstä seksilelunaan ilman vaginaalista penetraatiota (anaalipenetraatio on ok).

Suuressa islaminoppineessa viisaudessaan muhamettilainen hengellinen johtaja Abu Bakr al-Baghdadi pohjaa fatwansa seuraaviin koraanin sitaatteihin:

Koraani 52:22-24
Ja Me varustamme heidät yltäkylläisesti hedelmillä ja lihalla heidän toivomuksiensa mukaan.He ojentavat siellä toisilleen pikarin ilman turhaa puhetta ja syntiä,
ja heidän ympärillään on nuorukaisia, kauniita kuin helmet kuoressaan.

Koraani 76:19-20
Ja heidän ympärillään liikkuvat ikinuoret olennot, joita nähdessäsi sinusta tuntuu, kuin he olisivat ylt’ympäri siroiteltuja helmiä.
Ja kun saat nähdä sen, olet näkevä autuuden ja suuren kuningaskunnan.

Kaikki koraaniin perehtymättömät islamofiilit hyvät ihmiset™ tietävät sanoa, että kaliffi Abu Bakr al-Baghdadi islamia sanallisesti seuraavalla retoriikallaan tulkitsee islamia väärin. Koska oikeastihan islam on suvaitsevaista ja paljon ahdasmielistä kristinuskoa sivistyneempää. Suomen suurmufti Anus Hajjar puolestaan pidättäytyy taas kerran kommentoimasta uskonveljiensä tapaa harjoittaa uskontoaan siten kun se on heille sanallisesti ilmoitettu.

Lähde: Jihad Watch.

Advertisements

2 comments

 1. On esiintynyt epäilyjä että osa uskonnoista on vääristetty.
  Esimerkiksi homous johtaa siihen että lapsia ei tule ja tämä ajaa MAAILMANHALLITUKSEN TAVOITETTA VÄESTÖN LUKUMÄÄRÄN VÄHENTÄMISEKSI.
  Seksuaalinen hillittömyys myös, koska se voi johtaa sukupuolitautien tautien levittämiseen.
  Moraalin pudottaminen myöskin ajaa maailmanhallituksen etuja.
  Korkea ihmisten moraali ei olisi sallinut pyhien asioiden myymistä myös poliittisen korruption tasolla, mikä vaikeuttaisi maailmanhallituksen nousemista valtaan ja sen tavoittama väestön määrän vähentämistä.
  Raamatustakin on poistettu Pietarin apokalypsi, joka kertoo paratiisin ja helvetin olemassa olosta, jossa jokainen saa kärsiä tekojensa mukaisesti kuolemansa jälkeen. Moni ajattelee että hän voi tehdä mitä vain.
  Kliinisistä kuolemista palauttaneet ihmiset kuitenkin vahvistavat helvetin olemassa oloa ja siitä että helvetissä on eri kerroksia, ihmisten syntien mukaisesti.
  Jeesus Kristus on lähettänyt viestejä kliinisistä kuolemista palauttaneiden mukaan, miksi niille viesteille suljetaan korvia?
  Jeesuksen viestin mukaisesti yhä vähemmän ihmisiä pääsevät nykyisin paratiisiin.
  Herää kysymys, mikä voi olla osan uskonnoista vääristämisten (jos ne ovat olemassa) seuraamus– ihmisten tuonpuoleisissa kärsimyksissä?
  Ja kuinka paljon sieluja nykyisin joutuu helvettiin, kärsimyksiin ihmisten kuolemien jälkeen asemesta taivaasta?
  Vääristämisellä on hahmotettu että osa uskonnoista esiintyneiden epäilyjen mukaan voisi olla osittain ihmisten laatimia tai muutettuja, tietyllä tarkoituksella.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s