Mamumusut Ja Hyvät Ihmiset Yhtä Mieltä: Helsingistä Puuttuu Terroristihautomo

taaltatullaanhelsinkiViimepäivinä uutisvirrassa on pyörinyt erinäisten toimittelijoiden toinen toisiltaan copypastetettu uutinen siitä, että Helsinkiin on suunnitteilla uusi suurmoskeija. Natsisympatioistaankin tunnetut julkkismusut, käännynnäiset sekä vieraslajit ovat ulostuloissaan muistaneet mainita että rukouskutsut ei häiritse kirkonkelloja enempää. Rätti pään ympärillä, khatin syövyttämät aivot tai muu umpimielisyys on tähän asti estänyt sen tosiasian näiltä vajakeilta, että kirkonkellot soi pääsääntöisesti kerran viikossa, ei 5 kertaa päivässä. Pääosa rahoituksesta on uutisointien mukaan kerätty ulkomailta, Newsbygonzo -tiimille on ilmoitettu luotettavalta taholta, että merkittävä osa tästä rahoituksesta tulee samasta saudi-lähteestä joka on rahoittanut mm. Saksan entisessä pääkaupungissa Bonnissa sijaitsevan König Fahd Akademien, joka on tunnettu mm. suorista kytköksistään 911-terroristi Marwan al-Shehhiin ja jonka edessä hartaat muslimit taannoin järestivät mielenosoituksen jossa he äityivät allahin kutsumuksesta puukottamaan saksalaisia poliiseja. On siis taattua, että tulevassa moskeijassa kerätään kymmenykset terrorismille ja vihapuheita levitellään.

Dr. Gonzo vaatii, että ennen kuin suurmoskeijan terroristihautomon perustamisesta keskustellaan, viranomaiset selvittävät hankkeen rahavirrat ja tuovat julkisuuteen ne ulkomaiset tahot jotka sitä rahoittavat. Lisäksi kyseistä terroristihautomoa suunnittelevien musulumaanien tulee irtisanoutua terrorismista, sitoutua asettamaan Suomen perustuslaki sharian edelle ja sallia homostelijoiden pyllyillä raavaitten ISIS-henkisten partajaakkojen ja khattia pureskelevien somalialoisten kanssa tasavertaisessa rivistössä.

Lähde: Turun Sanomat.

Advertisements

3 comments

  1. Kyllä me suomalaiset tarvitsemme Helsinkiin Guggenheimin ja myös suurmoskeijan. Itse asiassa Guggenheimin ja uuden moskeijan voisi rakentaa vierekkäin siten, että Työnantajien Eteläranta pistetään matalaksi ja tilalle rakennetaan muslimeille hieno moskeija, suomalaisten verovaroin tietenkin

    1. Valtaosa vihervasemmistolaisista mädättäjistä ovat nyt sangen hiljaista sakkia. Ilma loppuu keuhkoista uuden hallituksen järkipohjaisia päätöksiä kauhistellessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s