Viherpiiperöiden Kansanedustajana Elämäntaparikollinen Etnopummi

gay-turkey-thumbPost-taistolaisessa krapulassa örisevä huuhaalehdistö on uutisoinut Pissa-Liisojen demokratiaa halventavasta vikinästä “merkittävänä mielenosoituksena”. Samanaikaisesti ovat nämä mediasuojatyöpaikkasopulit sulkeneet silmänsä elämäntaparikollisista koostuvien viherpiiperöiden eduskuntaryhmän jäsenen rötöstelylle…

Tällä kertaa asialla on Suomen kansalaisuudella siunattu viherpiiperöiden etno-kiintiötä edustava musulumaani Turkista; Yanar Ozan. Todttakoot tässä yhteydessä, että yksikään mediasuojatyöpaikkasopuli ei ole tajunnut selvittää Pummi-Ozanin kansalaisuustaustaa. Turkki nimittäin ei mitätöi maansa kansalaisuutta, varsinkaan miesten suhteen, koska haluaa pitää nämä armeijansa reservissä, tekohengittäen siten myyttin omaista statustaan isosta NATO-armeijastaan… oli miten oli, Pummi-Ozanin lojaalisuus kriisin hetkellä tulisi tarkastaa, sillä “suomalaisena kansanedustajana” hänen statuksensa ja lojaalisuutensa “oikeaa kotimaataan” kohtaan ei ole ihan samalla viivalla kuin kenen tahansa pizzakebabbillaa starttiraharallilla pyörittävän karvakouran.

Pummi-Ozanin pummailusta kertovan lähteen mukaan etno- ja seksuaalivähemmistöpopulistiset viherääliöt arvostavat yksityisautoilua enemmän joukkoliikennettä, mutta eivät viitsi siitäkään maksaa… ei edes kansanedustajan palkasta?

Tämän jutun kuva ei liity mitenkään viherpiiperöiden karvakourataustaiseen kiintiöetnoon, paitsi että kumpikin omaavat (ainakin) selkeän Turkki-yhteyden ja ajavat seksuaalivähemmistöpopulistista homostelupolitiikkaa, joka on Turkissa kielletty.

Lähde: Hymy.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s