Demarikansanedustaja Pissa-Liisojen Demokratiaa Halventavasta Älämölöstä: “Historiallinen Mielenosoitus”

pissaliisatHenkiseen rappioon vajonneiden ja nyttemmin tyystiin tarpeettomien demarien kansanedustaja Timo Harakka on sitä mieltä, että Pissa-Liisojen järjestämä demokraattista käytäntöä ja parlamentaarista instituutiotamme halveksiva kitinätuokio olikin “historiallinen mielenosoitus”.

Tämä demarilogiikalla historialliseksi tapahtumaksi määritelty apinasirkus syntyi siten, että ryhmä pissiksiä kokoontui Musiikkitalon edustalle morkkaamaan demokraattista prosessia ja halveksimaan kansan tahtoa. Punaviherfasistien rimuidioottirintamasta mm. viherpiiperöiden kiintiö-homo-neXXXeri ja kommareiden entinen ministeri, jonka tähänastisista poliittsista saavutuksista merkittävin oli virantoimituksessa otetut kaatokännit lätkämatsin päätteeksi, käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja poseerasivat Pissa-Liisojen kanssa demokratiaa halventavia iskulauseita ladellen.

Täten demarit ovat liittyneet niiden tarpeettomien luuseripuolueiden rintamaan, joidenka poliittiset rahkeet riittävät enää vain kengännumeroonsa verrallisen ÄO:n omaavien Pissa-Liisojen vikinän sekasointuiseen komppaamiseen.

Lähde: punaidiootti.

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s