BREAKING NEWS: Poliisi tiedottaa!!!

reinikainenPoliisin kerrotaan ilmoittavan Vantaalla oletetusti tapahtuneesta innokkaiden ja lahjakkaiden somalipoikien uudesta kulttuuriteosta seuraavaa:

Sosiaalisessa mediassa jaetaan vääräksi osoittanutta tietoa, jonka mukaan Vantaalla olisi kolmen miehen toimesta perjantaina 17.4. 2015 joukkoraiskattu nuori nainen. Kirjoitusten mukaan teko olisi tehty lenkkipolun varressa. Kaksi tekijöistä olisi kirjoitusten mukaan jo saatu kiinni. Kirjoituksissa esitetään myös väitteitä siitä, että asiasta vaietaan eduskuntavaalien johdosta. Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa huhujen katkaisemiseksi, ettei poliisille ole tehty tällaisesta väitetystä tapahtumasta rikosilmoitusta eikä ketään ole otettu tällaiseen väitettyyn tekoon kiinni.
Rikoskomisario

Asiasta ilmoitti mm. Ilta Pravda, joka reagoi asiaan yllättävällä nopeudella. Vaalit eivät tietenkään vaikuta tähän mitenkään. Eihän?

Eräs lukijamme totesi terävästi seuraavaa:

Poliisi kieltää virallisesti raiskausta tapahtuneen perjantain puolella ainakaan.

Se mitä oikeasti tapahtui, oli että Tapanilan joukkoraiskauksen esitutkinta valmistui viime viikolla ja asia piti mennä oletettavasti syyttäjälle keskiviikkona. Kuitenkin jostain syystä asiaa lykättiin ja ei ainakaan ole uutisoitu että juttu olisi mennyt syyttäjälle nyt loppuviikosta.
Jos asia menee nyt alkuviikosta vaalien jälkeen vasta syyttäjälle, on ihan aiheellista kysyä mitkä tekijät aiheuttivat lykkäyksen?

Siinä mielessä tämä huhu, perätön jos olikin, oli ihan terve muistutus.

Onko kyseessä yhtä tekaistu juttu kuin legendaarisessa pizzerian tuhopoltossa, joka sai itsensä Päivi Lipposen mobilisoimaan voimansa rasismia vastaan? Aika näyttää.

Oli asian laita miten tahansa, seuraamme tilannetta. Äänien laskennan jälkeen tulee kilinä takuuvarmasti vaihtumaan kellossa.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s