BREAKING NEWS: Innokkaat somalinuorukaiset taas Rikastuttaneet suomalaista kulttuuria perinteisellä somalialaisella joukkoraiskauksella

At the Islington Somali Community centre, tutor Abdullahi Awale sits with co-workersKolme somalinuorukaista joukkoraiskasi tytön Vantaalla perjantaina 17.4. 2015. Teko tehtiin lenkkipolun varressa. Kaikkien tekijöiden henkilöllisyys on selvillä, kaksi heistä jo poliisin paapottavana, kolmas tiettävästi vielä lusmuilee vapaana. Kaksi tekijöistä on veljeksiä. Lähde on luotettava, mutta pysyy uhrin suojelemiseksi nimettömänä. Lenkkipolun vieressä olevan pusikon ohi käveli ainakin kolme ihmistä, jotka eivät pysähtyneet eivätkä soittaneet poliisille. Joku mies kiskoi raivokkaasti haukkuvan koiransa pois pusikon luota ja jatkoi matkaa. Tyttö huusi koko ajan niin, että ei varmasti voinut olla kuulematta. Koirankusettaja mitä ilmeisimmin ei ollut teolle välinpitämätön, vaan pelkäsi tulla leimatuksi rasistiksi, jos olisi häirinnyt innokkaiden somalinuorien harjoittamaa kulttuurityötä. Tyttö joutui itse soittamaan poliisin. Poliisi neuvoi tätä olemaan ilmoittamatta asiasta julkisuuteen. Mitä ilmeisimmin tässä on taustalla se, että näin viimeisenä vaalipäivänä tieto teosta saattaisi vaikuttaa ihmisten äänestyspäätökseen. Jos poliisi vaikenee vaalien takia, tiedotuksesta vastaavat poliisit on erotettava! Ei ole Poliisin asia yrittää vaikuttaa vaalitulokseen säätelemällä tiedotustaan. Nimittäin jos asiaa poliisilta kysytään, niin virallisestihan tätä ei ole edes tapahtunut, muutoinhan poliisi ilmottaisi siitä tiedotteissaan.

Antisemitismistään maailmalla noteerattu Hitler-tervehdyksiä huvikseen heittelevä kepulien kiintiönXXXeri Abdirahim “Husu” Hussein tulee mitä ilmeisimmin syyttämään suomalaisia maamiestensä kulttuuriteosta.

Sanomattakin selvää on, että poliittisesti korrektin anustapin päällä tanakasti jököttävä valtamedia ei asiasta tule uutisoimaan.

PS. Kuvan iloiset somaliherrat eivät liity tähän juttuun millään muotoa.

Advertisements

13 comments

 1. Niinpä. Niistä syksyisistä mamujengi väkivaltaisuuksista piti antaa tuomiot n.kuukausi sitten. Jostain syystä oikeuslaitos katsoi asian niin vähäpätöiseksi, että tuomioiden antaminen lykättiin annettavaksi huomenna. Olisiko sillä jotain vaikutusta, että tänään on eduskuntavaalit?

 2. On se kyllä kumma, kun ette saa noita kuriin. Silloin kun me oltiin nuoria, ei menty poliisille valittaan, pistettiin poikien kanssa paskat kasaan.

  On se kyllä kumma, ettei Suomen maasta löydy enää kuin lapatossuja.

  Pistäkää ne porukassa kumoon, ja siitä ei sitten jälkeenpäin rehvastella.

  So it goes.

 3. Laitoin tämän Twitterin kautta mutta koska et lue sitä niin tässä tämä uudelleen:

  Tähän olisi aidosti saatava jotakin vahvistusta. Tänään on tärkeä päivä. Niin kauan kun ei ole huhupuhetta vahvempaa = no case.

  Sama pätee Heikki Porkkaan ja myös MV-lehteen.

 4. “Sosiaalisessa mediassa jaetaan vääräksi osoittanutta tietoa, jonka mukaan Vantaalla olisi kolmen miehen toimesta perjantaina 17.4. 2015 joukkoraiskattu nuori nainen. Kirjoitusten mukaan teko olisi tehty lenkkipolun varressa. Kaksi tekijöistä olisi kirjoitusten mukaan jo saatu kiinni. Kirjoituksissa esitetään myös väitteitä siitä, että asiasta vaietaan eduskuntavaalien johdosta.
  Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa huhujen katkaisemiseksi, ettei poliisille ole tehty tällaisesta väitetystä tapahtumasta rikosilmoitusta eikä ketään ole otettu tällaiseen väitettyyn tekoon kiinni.
  Rikoskomisario”

  Onko valehtelu kivaa? Vai onko tuokin joku “salajuoni”?

 5. Poliisi kieltää virallisesti raiskausta tapahtuneen perjantain puolella ainakaan.

  Se mitä oikeasti tapahtui, oli että Tapanilan joukkoraiskauksen esitutkinta valmistui viime viikolla ja asia piti mennä oletettavasti syyttäjälle keskiviikkona. Kuitenkin jostain syystä asiaa lykättiin ja ei ainakaan ole uutisoitu että juttu olisi mennyt syyttäjälle nyt loppuviikosta.
  Jos asia menee nyt alkuviikosta vaalien jälkeen vasta syyttäjälle, on ihan aiheellista kysyä mitkä tekijät aiheuttivat lykkäyksen?

  Siinä mielessä tämä huhu, perätön jos olikin, oli ihan terve muistutus.

 6. Helsingin hovioikeus päätti perjantaina, että Abdigadir Osman Hussein pääsee vapaaksi ensi vuoden syyskuussa. Vapauttamista olivat vastustaneet paitsi Rikosseuraamuslaitos myös Turun vankila ja Psykiatrinen vankisairaala.

  –> http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015042419573730_uu.shtml

  Siinä taas yksi vasemmistoliiton ja vihreiden kultapoika pääsemässä vapaaksi vankilasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s