Parlamentaarinen demaririntama sananavapautta vastaan

demseminaari0001Demarit ovat valmiita päästämään muslimien vihasaarnaajia maahan kiihottamaan kansaa ja radikalisoimaan maltillisia muslimejamme, edistämään epätasa-arvoa, motivoimaan homofobiaan ja polkemaan naisten arvoja lokaan, mutta kuinkas käy kun kyseessä 0n sananvapauden ja demokratian edustaja?

PerSut olivat kutsuneet Eduskunnan Pikkuparlamenttiin kohutusta Muhammed-pilakuvastaan tunnetun  taiteilijaprofessori Lars Vilksin ja dosentti Arto Luukkasen puhumaan sanavapaudesta. Tämä ei kuitenkaan sopinut demariääliöitä edustavalle eduskunnan puhemiehelle Eero Heinäluomalle, joka näki tässä mahdollisuuden kiukutella PerSuille ja kääntää tilanteen oman poliittisen populisiminsa kaunokultaamiseen.

Demareiden selkeät sympatiat islamofasistisia sisarpuolueitaan Hamasia ja Fatahia kohtaan japöyristyttävät esitykset vaatia sotaveteraanioikeuksia mitä järkyttävimpiin ihmisyyttä vastaan syyllistyneille Suomeen palaaville jihad-tuirsteille ovat merkki siitä, että islamismia tuetaan demarileirissä. Tämä on myös voitto radikaaleille islamisteille ja puukko perinteisen pohjoismaisen sanavapauden selkään.

Varsinainen pyyntö tapahtuman peruuttamisesta tuli Supolta, Heinäluoma kuitenkin näin vaalien alla oli kuin kärpänen jätöksillä kieltämässä tapahtumaa jolla saadaan mukavasti muslimiäänestäjät demareiden puolelle, demareilla vaalikampanjaan kuuluu myös islamismin levittämisen lisäksi suomalaisten sananvapauden vastainen toiminta.

Newsbygonzo -tiimissä tulee väkisinkin mieleen, että asiassa on käynyt jonkin sortin ajatusvirhe, koska vihervasemmisto on jo vuosia toistanut mantraa että islam on rauhan ja rakkauden uskonto™ ja että suomessa ei ole radikaalia islamia kuin eräiden kansalaisjärjestöjen aktiivien mielikuvituksessa.

Lähde: Suomenuutiset.fi.

Advertisements

2 comments

 1. Siinäpä onkin kumma ristiriita, että jos kerran islam niminen mielisairaus on rauhanuskonto, niin miksi sen puolustajat ja omasta mielestään sen suvereenit asiantuntijat ajautuvat paanisen kauhun valtaan jo siitä, että joku rauhanuskonnon tappolistalla olija tulee Suomeen? Turhauttavaa touhua kuvailla näiden ajatuksen juoksua, kun siinä ei ole päätä, eikä häntää. Kaikenlaisia helvetin paskahousuja sitä meillä onkin eduskunnassa. Nämä sitten edustavat kansaa alati kovenessa väkivallan maailmassa. Yksikään puolue tai edustaja ei noussut paheksumaan sitä, että Suomen viralliseksi linjaksi vedettiin terroristien liehakointi ja mielistely. “Je suis Charlie” vaan sinnekin vitun puudelit. Vispatkaa nyt pikku häntiänne ja emäntä pissittää teidät sananvapausmarssilla.
  Leikinpä vähän koulumestaria:
  Koraani jakaantuu kahteen osaan, jossa jälkimmäisen osan kirjoitukset mitätöivät ensimmäisen osan kirjoitukset, mikäli niissä on ristiriitaisuuksia.
  Ensimmäinen osa on kirjoitettu mekassa. Sillloin Muhammed oli vasta karriäärinaimisiin mennyt varakkaan vanhan lehmän rattopoika. Silloin piti pitää suu soukalla ja kirjoitella kivoja ja söpöjä jutskia.
  Toinen osa on kirjoitettu medinassa. Silloin mr.M olikin jo oman uskontokuntansa johtaja, omine armeijoineen ja rajattomine valtoineen näihin nähden. Silloin M saikin sanoa sen mitä oikeasti ajatteli. Medinassa M alkaa parran pärinän, joka onkin pelkkää kidutusta ja murhaamista. Meille länsimaalaisille huomionarvoinen on koraanin ns.miekkajae (5.9), jossa yksiselitteisesti käsketään tappamaan kaikki ei-muslimit. Yksinkertaista, eikö totta?

  1. Hyshyshyshys ystävä hyvä! Tuohan menee jo vihapuheen puolelle! Muslimilogiikan mukaanhan tsensä profeetaksi julistanut lukutaidoton lapsirakastajahan on kaikkine kidutuksineen ja raiskauksineen ja ryöstöretkineen se kaikkein täydellisin Elvistäkin isompi koskaan elänyt ihminen ja jokaisen tulisi pitää häntä esikuvanaan ja ottaa hänen tekemisistään oppia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s