Tiku, Taku & huuhaa-Husu: ovatko raiskaukset osa itäafrikkalaista kulttuuria?

enbulinnahusuKiistatta neutraaliksi lähteeksi luokiteltava lääkäreistä koostuva kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö Médecins Sans Frontières kirjoittaa vuonna 2012 julkaisemassaan Afrikan Sarvea käsittelevässä raportissaan seuraavaa:

”Kulttuurissamme ihmiset eivät uskalla puhua näistä asioista. Auringon laskettua me vain rukoilemme ja odotamme huolestuneena mitä tulee tapahtumaan. Kukaan ei liiku iltaisin. Kaikki pysyttelevät sisällä majoissaan. Yöllä saamme kuulla ihmisten itkevän ulkona, ja aamulla kuulemme kuinka heidät hakattiin tai että joku nainen on raiskattu.”

Valtaosa väkivallan uhreista on naisia ja lapsia. Vaikka kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja humanitaarisen oikeuden säännöt kieltävät siviileihin kohdistuvat tahalliset väkivallan teot, on naisista tullut sodankäynnin pelinappuloita. Naiset voidaan poistaa pelistä keinolla millä hyvänsä, heitä raiskataan, pahoinpidellään, kidutetaan, siepataan ja tapetaan… Tämä siis arkipäivää Afrikan-Sarvessa.

Suomalialaisille Elvistäkin isompi supertähti; kepulien kiintiösomppu ja YLE:n rotupesutuote; työnantajansa tiloissa hitler-tervehdyksiä jakava Abdirahim “Husu” Hussein oli itsensä moottoriturpaisiksi ja suorapuheisiksi dynamiittitoimittajiksi brändänneiden Enbusken ja Linnanahon aka Tikun & Takun vieraana. Haastattelussa kävi ilmi, että Husu ei näe somalialoisten kiistattomalla yliedustuksella raiskaustilastossa mitään yhteyttä islamiin tai somalialaiseen kulttuuriin. Tiku & Taku tyytyvät tähän vastaukseen ja poliittisesti korrekti anustappi tukevasti pakaroittensa välissä jatkavat islamofiilin vesselin lussuttamista ja huuhaa se vain jatkuu…

Oikeasti pätevä ja ammattitaitoaan kunnioittava toimittaja olisi valmistautunut haastatteluun ja pyytänyt Husu-somppua kommentoimaan vaikka sitä faktaa, että miksi esim. Oikeustieteellisen tutkimuslaitoksen julkaisemassa maahanmuutajia ja rikostilastoja tarkastelevassa tutkielmassa muslimitaustaiset seksuaalirikolliset ovat raiskaustilastoissa 17 -kertaisesti vahvemmin edustettuina kuin etnisesti kantasuomalaiset pottunokat? Tiku ja Taku eivät myöskään hätkähtäneet sitä, kun huuhaa-Husu ilmoitti, että pelkää kantasuomalaisten pottunokkien aloittavan somalialoisiin jätesäkeiksi naamitoituneisiin klitorisamputoituihin kaapumammoihin kohdistuvat kostojoukkorasikausoperaatiot. Tällä kommentillaan kepuli-somppu osoitti, että kuinka huonosti hän todella on “kotoutunut” Suomeen. Hänelle ei ole vielä selvinnyt, että pottunokkien parissa ei elätellä islamilaiselle kulttuuriyhteisölle luonteenomaista kostokulttuuria. Että kukhan kukkahattunatsi tämänkin koneinsinöörin kotoutuksesta on vastuussa?

Ja mitä itse afrikkalaiseen raiskauskulttuuriin tulee, niin siitähän on kirjoittanut em. Médecins Sans Frontières -järjestön ohella lukuisat muutkin tahot, monet näistä taustaltaan sangen vihervasemmistolaisia, joten heidän suitaan ei voi tukkia rasistikorttia heiluttelemalla.

Newsbygonzo -tiimi lähettää Tikulle ja Takulle seuraavat terveiset: käyttäkää enemmän googlea ja lähetelkää vähemmän narsistisia twitter -viestejä ja opetelkaa journalistisen käsityön perussäännöt. Jos haluatte joskus varttua sanojenne mittaisiksi miehiksi, tulee teidän ihan alkajaisksi vetää se poliittisen korrektiuden anustappi ulos ahtereistanne.

Advertisements

7 comments

  1. Enpuske ja Linnanahde on enemmänkin parivaljakko DUMB & DUMBER. Yhtä idiootteja toimittajia saa etsiä aika pitkään että löytää, ja nekin löytyy YLE:n äärivasemmistolaisesta siivestä. Uskomatonta että vielä vuonna 2015 ihmisille näytetään tuollaista sontaa!

  2. Husu muistuttaa meitä ihan aluksi siitä, että oikeusvaltiossa rikoksentekijöitä kutsutaan ensin epäillyiksi ja vasta tuomioistuimen langettavan päätöksen jälkeen syyllisiksi. Sössöttäessään pian siitä, kuinka hän ei tunnista näitä somaleiksi vaan vantaalaisiksi ja espoolaisiksi hän käyttää itse sanaa “tekijä”.

  3. Koko Enbaska ja Linnanahto ohjelma oli täyttä paskaa, johon oli kutsuttu natsitervehdyksiä viljelevä elintasopakolainen, joka sympatiseerasi näitä somalitaustaisia joukkoraiskaajia. Kyllä somali toisen somalin tuntee. Eihän husu nyt alkaa omia kavereitaan tuomitsemaan! Nämä viisi joukkoraiskaajaa saavat korkeintaan sakkorangaistuksen ja puhuttelun, koska _SUOJAVÄRI_

    Meidän pitää olla humaaneja ja suvaitsevaisia!

  4. Radionovan mukasuvaitsevainen kaksikko Tuomas Enbuske ja Linnanahde laittoivat hienolla tavalla mamujen tekemät joukkoriskaukset OK-leiman alle!

    Tekevälle sattuu ja pojat on poikia. Ei saa tuomita !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s