Demarien kiintiösomali vaatii Tapanilan joukkoraiskaajille hyväskyntää ja tukea

demarienkiintiosomppuUsarisisa älämölö-blogia molottava Demarien kiintiösomali Kadar Gelle sanoo “tsori hei” Tapanilassa innokkaiden ja lahjakkaiden maamiestensä joukkoraiskauksen uhrille. Gellen voidaan katsoa edustavan “hyvin kotoutuneiden” somalien kastia, sillä onhan hän oppinut vihervassemmistolaisten mädättäjien ajatusmallin mukaisen tavan brändätä rikoksen tekijät uhreiksi ja erityisesti; Kadar Gelle on oppinut valitsemaan itselleen tyylipuhtaan demari-skragan ja todennäköisesti hallitsee itse myös ranskalaisen kravattisolmun haastavamman windsorilaisen sijaan.

Kadar Gelle kusee pahan kerran omaan demarisaappaanvarteensa toteamalla seuraavaa:

nämä kyseiset nuoret teoistaan huolimaatta tarvitsevat yhteisöltään edelleen ihmisinä hyväksyntää ja tukea…

Niinpä… kun viisi afrikansarven koneinsinöörinalkua käyvät joukolla heidän perspektiivistään katsottuna ja kooraanissa ja haditheissa heille sotasaaliiksi uskotun vääräuskoisen/itseään alhaisemman naisen kimppuun, niin eihän siinä tämänlaisesta muslimiperspektiivistä kummasteltuna voi muuta tehdä, kuin heittää korkeintaan “tsori hei” uhrille ja vaatia hyväksyntää tekijöille. Eiväthän nämä innokkaat ja lahjakkaat somalipojat edes ymmärrä syyllistyneensä rikokseen! Ja miten voisivatkaan ymmärtää, sillä antoihan heidän itsensä profeetaksensa julistanut lukutaidoton lapsirakastaja “suuressa viisaudessaan” heille oikeuden ottaa sotasaaliita ja tehdä näillä mitä parhaakseen katsovat (koraani: 4:2433:50 & 33:59-60).

On ironista todeta, kuinka “oikeudenmukaisuuden puolueena” itseään markkinoivien demareiden “rotupesutuotteelta” löytyy kiistatta monin verroin enemmän empatiaa joukkoraiskaaville maamiehilleen, eikä juurikaan näiden klitorisamputoimattomalle ja hunnuttamattomalle suometar-uhrille.

Ja tähän loppuun pitää vielä vetää se näitä yksittäistapauksia™ koskeva puhki kulunut poliittisesti korrekti mantra, että tapahtuneella ei ole -insh allah- mitään tekemistä islamin kanssa!

Advertisements

7 comments

  1. Naiset ja mamut on aina uhreja. Vaikka kummatkin elävät enimmäkseen verovaroilla. Julkisen sektorin pöhötyksestä. Jossa 80% naisia eli hyvä “tasa-arvo”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s