Kiitos ja ylistys Suomen somaleille!

somppumammankeskariKiitos teille rakkaat Afrikan-sarven kansainväliset moniosaajat ja koneinsinöörit! Kiitos, että olette tulleet ja ottaneet maamme omaksenne. Kiitos, että rikastutatte kulttuuriamme iki-ihanaisella läsnäolollanne… Sillä katso: mitä olikaan Suomi ennen kuin saavuitte tänne siunaukseksemme? Olimme pelkkä punaniskaisten kolinaa kippaavien karjujen monokulttuurinen paskaläjä. Itiksenkin monikulttuurisuus koostui vain siitä, että siellä muutamat pimeitä pulloja trokaavat mustalaiset nahistelivat piripäissään tai vetivät ansaitusti turpaan heille kettuilemaan tulleita kotileipoisia ja erehdyttävästi menninkäisiä muistuttavia tuulipukuihin verhoutuvia rasisteja.

Mutta tänään on kaikki toisin! Ylistys teille sompuillemme siitä, että nyt saamme ihailla Itiksen käytävillä nokikeppejä muistuttavia ylimielisiä talttahampaita ja jätesäkeiksi pukeutuvia klitorisamputoituja synnytyskoneita, joita itäisen Helsingin terveydenhoidon piirissä kutsutaan suljettujen ovien takana hiljaa kuiskutellen nimellä “veriperse”… Kiitos teille, että olette tullessanne tuoneet maahamme itäafrikkalaisen laiskottelukulttuurin, klitorisamputaatiot, alavärkkinsä silppuamisesta johtuen kummasti taapertavat kaapumammat, khatin pureskelun, joukkoraiskaukset, mekkapyllistelyt, terrorismin, fatta-kusetuksen ja tietenkin myös pikkupoikien pippeleiden silpoamisen…

Sillä totisesti urheat sotaveteraanisankarimme vuodattivat veriuhrinsa ihan vain siksi, että pääsette joukkoraiskaamaan klitorisamputoimattomia ja hunnuttamattomia suomettaria, jotta pääsette häikäilemättä kuppaamaan taloudellista hyötyä kukkahattunatsiemme lapsenomaista typeryyttä hyväksi käyttäen ja ennen kaikkea: toitte Afrikan ongelmat tullessanne maahamme ja muutitte asutuslähiömme muslimijengien myrkyttämiksi ghettoiksi ja terroristien värävysalustaksi!

Ja vielä lisäksi: KIITOS, että toitte kukkahattutanttojemme, hyvien ihmistemme™, hurriemme, vihervasemmistolaisten mädättäjiemme ja kaiken muunkin valkoisen paskasakin surkeisiin ja sisällöttömiin elämiin tarkoituksen.

Dr. James Gonzo
Vaasassa, 16. maaliskuuta, Herramme vuonna 2015

Advertisements

4 comments

  1. Näihin kiitoksiin yhdyn täydestä sydämestäni. Yhdestä asiasta haluan teitä kuitenkin vielä kiittää: Teidän ansiotanne oli, että kansalaisille alkaa pikkuhiljaa valkenemaan, että meidän tiedotusvälineemme ovat pelkkä valtiollinen propagandakone. Kaikki ne älyvapaat valheet, vääristelyt ja asioista kertomatta jättämiset, joihin media yhä vain syyllistyy teitä muka suojellakseen on alkanut avaamaan ihmisten silmiä todellisuudelle. Sitten kun matkaatte tankkerin ruumassa takaisin lähtömaihinne, niin onnitelkaa toisianne hyvästä työstä.

  2. Pari kuukautta aikaa lähteä mukaan kansalaisaloitteeseen, joka pyrkii karkoittamaan vakavaan rikokseen syyllistyneen maahanmuuttajan. Kaikki mukaan! Tänne ei mitään ryöstelijöitä ja raiskareita kaivata, lainkuuliaiset mamut toki tervetulleita meidän helvetin hienoon maahan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s