Tapanilan joukkoraiskaaja sukua Kookomuksen kiintiösomalille?

kokkaresomppuSaamiemme tietojen mukaan yksi Tapanilan lahjakkaista ja innokkaista somalialaisista joukkoraiskaajista on mahdollisesti sukua Kokoomuksen Sekoomuksen kiinitösomppu Muhamed Nurille. Suomalaista rikoskulttuuria islamilaisella vääräuskoisen naisen sotasaaliiksi ottamisella ja joukkoraiskauksella rikastuttanut Mustafa Mohamed Nur(090197-) omaa ilmeisesti klaanisiteitä läheisemmän verisuhteen huuhaa-blogia räpeltävään sekoomuksen rotupesutuotteeseen.

Näyttää siis siltä, että kun islam työntää juuriaan suomalaiseen politiikkaan vihervasemmistolaisten mädättäjien ohella myös keskustalais-kokoomuslais-demarilaisella linjalla, ei Kokoomus Sekoomus olekaan enää vain murhamiesten puolue, vaan nyt myös liike josta joukkoraiskaajatkin voivat löytää poliittisen kotisatamansa.

Advertisements

3 comments

  1. Parinkuukauden päästä keskustasta tulee suurin puolue! Kaikki äänestää keskustaa, kun ne on niin lutusia ja lupaavat antaa rahaa. Ottavat toisilta pois ja antavat toisille.

  2. Helsingin sanomissa oli myös juttu tästä somalien tekemästä joukkoraiskauksesta, paitsi että sanallakaan ei mainittu että raiskaajat olivat ULKOMAALAISTAUSTAISIA ! Iltalehti ja Iltasanomat sentään kirjoittivat, että tekijät olivat ulkomaalaistaustaisia, eli tämän hetken tiedon perusteella somaleita (innokkaita ja lahjakkaita somppuja) !

  3. Tässä somalipoikien joukkoraiskauksessa kävi juuri niin kuin aavistinkin. Eli vihervasemmistolainen kulttuuriväki on kiireen vilkkaan järjestänyt rasisminvastaisia tapahtumia ympäri Suomea. Ei ole sellaista tuppukylää, johon mamuja rakastava demari tai terrorismia tukeva vasemmistolainen ei järjestäisi rasismin vastaista propaganda ohjelmaa. Vihervassareilla ja muilla raiskaajia rakastavilla on nyt kiire puhdistaa Mustafa Nur Mohamedin ja muiden Tapanilassa mukana olleiden joukkoraiskaajien maine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s