Helsingin Sanomat: Tapanilan joukkoraiskaajat ovat lahjakkaita ja innokkaita kavereita

rapeinfinland01Helsingin Sanomat aka Pravda luonnehtii Tapanilassa taannoin suomalaista punaniskakulttuuria tyylipuhtaalla somalialaisella joukkoraiskauksien korkeakulttuurilla rikastuttaneiden nuorukaisten olevan “innokkaita ja lahjakkaita kavereita”. Pravdan mediasuojatyöpaikkasopuli Outi Salovaara edistää työnantajansa sosiaalifasistista perinnettä, jossa maahanmuuttajataustaisten rikollisten henkeäsalpaavan järkyttävät henkirikokset vähätellään unholaan ja tekijöistä tehdään uhreja! Häpeä Hesari! Häpeä Outi Salovaara!!!

Tapanilan joukkoraiskauksesta perjantaina 13.3. vangittavaksi vaaditut Mustafa Mohamed Nur (090197-), Mohamed Ahmed (190399-), Saaid Said Awais (090499-), Muhamed Nur Gutale (230698-) ja Abdjamiid Abdi Jama (100697-) kiistävät syyllistyneensä rikokseen ja väittivät tapausta uhrin itsensä aiheuttamaksi tilaksi. Ja mitä islamilais-somalialaiseen maailmankatsomukseen tulee, niin oikeassahan nämä lahjakkaat ja innokkaat kaverit ovat, sillä vääräuskoiset hunnuttamattomat naisethan ovat itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan seuraajille vapaata riistaa.

Vangitseminen aiheuttanee pahan takapakin Vantaan Nuorten Palloiluklubi ry:lle, joka on täten menettänyt lahjakkaita ja innokkaita pelaajia. Myös Leppävaaran Omnia ammattiopistonkin pitää täten tulla toistaiseksi toimeen ilman yhtä lahjakasta ja innokasta opiskelijaa. Kevään 2014 yhteishaussa Muhamed Nur Gutale nimittäin valittiin kyseiseen opinahjoon lusmuilemaan itselleen Liiketalouden perustutkintoa.

Newsbygonzo -tiimi ehdottaa, että Outi Salovaara menisi yön pimeässä Tapanilaan tekemään tuttavuutta innokkaiden ja lahjakkaiden somalialaisten kavereiden kanssa. Kokemuksistaan hän voikin sitten kirjoittaa edustamaansa paskalehteen innokkaita ja lahjakkaita nuoria joukkoraiskaajia ylistäviä ja heidän tekoaan vähätteleviä huuhaa-uutisia.

Kunnianarvoisa Dr. James Gonzo on jo vuosia sitten ehdottanut tehokasta rangaistusmenetelmää, jolla muslimitaustaisten joukkoraiskaajien harjoittamat kulttuurinrikastuttamistoimenpiteet saataisiin tehokkaaseen laskusuhdanteeseen ja jopa tyystin eliminoitua.

Lähde: Pravda.

Advertisements

15 comments

 1. Näemmä ainakin lahjakkaita ja innokkaita suorittamaan koraanin mukaista kohtelua vääräuskoiselle naiselle.
  Nuo suvakki idiootit kun ei vielä oikein tajua sitä, että noi ymmärtää, että raiskaus on Suomen lain vastaista, mutta islamilainen laki menee edelle joten heille se on luvallista ja moraalisesti oikeaa toimintaa.

 2. Tapanilan joukkoraiskauksesta perjantaina 13.3. vangittavaksi vaaditut Mustafa Mohamed Nur (090197-), Mohamed Ahmed (190399-), Saaid Said Awais (090499-), Muhamed Nur Gutale (230698-) ja Abdjamiid Abdi Jama (100697-) kiistävät syyllistyneensä rikokseen ja väittivät tapausta uhrin itsensä aiheuttamaksi tilaksi. Ja mitä islamilais-somalialaiseen maailmankatsomukseen tulee, niin oikeassahan nämä lahjakkaat ja innokkaat kaverit ovat, sillä vääräuskoiset hunnuttamattomat naisethan ovat itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan seuraajille vapaata riistaa.

  EI SUOMESSA!

 3. Eikö jo olisi yleislakon paikka?!

  Tehkää niin, että manantaina ei kukaan mene töihin ja pysyy kotoa niin kauan kuin paskaporukka on ajettu ulos Arkadianmäeltä.

  Ai niin, eihän se onnitu – melkein kaikki suomalaiset on riippuvaisia yhteiskunnan tuista. Jos ne ei mene töihin, jää tuet saamatta.

  En tiiä, ihan sairasta hommaa. Ei tämä Etelä Afrikka ole mikään paratiisi, mutta täällä ainakin vielä on saanut olla oman itsensä herra ilman yhteiskunnan elätystä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s