Ruotsin über-hyysäri paljastui islamofoobikoksi

margotPatologisesta juutalaisvihasta ja palestiinalaisiksi itseään kutsuvien jordanialaisterroristien ihailustaan tunettu Ruotsin über-kukkahttunatsi Margot Wallström on jäänyt kiinni islamofobiasta. Pravdan mukaan Margot on nimittäin sortunut arvostelemaan islamia ja kyseenalaistanut koraanin puhtaimpia oppeja, jossa naisen asema on selkeästi määritelty. Saudi-Arabian kuningaskunnassa on tästä hyvästä revitty lukuisia kaftaaneja ja piesty kameleita, kivitetty joukkoraiskauksen uhriksi joutuneita naisia aviorikkojina, mestattu muutama raamatun salakuljettaja ja vedetty pari homostelijaa kaulakiikkuun.

Itsensä profeetaksi julistaneen lukutaidottoman lapsirakastajan oppien mukaan johdetun kuningaskunnan ulkoministeriön mukaan tällainen “törkeä puuttuminen maan sisäisiin asioihin ei ole hyväksyttyä kansainvälisissä sopimuksissa”. Tämän vuoksi Saudi-Arabia päätti kutsua suurlähettiläänsä kotiin Tukholmasta.

Hirveää tuo ruotsalaisten kukkahattunatsien islamofobinen suvaitsemattomuus. Taas yksi syy lisää julistaa kaikki ruotsalaiset tuotteet boikottiin ja mennä maalaamaan IKEA:n seiniin iskulauseita tyyliin “Kauf nicht bei Juden Schweden!”

Lähde: Pravda.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s