Onnittelut Theresa Ngouth, vuoden pakolaisnainen 2015!

Theresa Ngouth

Suomen pakolaisapu on nimennyt eteläsudanilaisen Theresa Ngouthin Vuoden 2015 pakolaisnaiseksi. Valinnan perusteluissa todetaan, että hän on “kulttuurien välinen tulkki ja rauhan puolestapuhuja”. Vapaaehtoistyö seurakunnassa ja eri järjestöissä sekä naisten kannustaminen kouluttautumaan sekä vaatimaan lapsilleen koulutusta, tekevät hänet erityisen.

Kukkahattunatsien suosimista paapomiskohteista; muslimitaustaisista terroristisynnytyskoneista saati joukkoraiskaavista somalinuorukaisista tai alaikäisiä tyttöjä raiskaavista kurdi-urhoista ei voi tällaista sanoa. Heidän tulkintansa naisen asemasta yhteiskunnassa kun on pahassa ristiriidassa Theresan edustaman kristilliseen lähimmäisenrakkautteen perustuvan vilpittömän perspektiivin kanssa.

Muslimien terrorisoimasta kotimaastaan Suomeen pakolaisena saapunut Theresa ei edusta Afrikan-Sarven klitorisamputoituja jätesäkeiksi pukeutuvia ja Helsingin Itäkeskuksessa flegmaattisesti maleksivia sosiaalikatastrofeja, vaan on aidosti henkensä kaupalla totalitaarista terroria pakeneva kristitty, joka on uudessa kotimaassaan osoittaunut erityistä oma-alotteisuutta ja vilpitöntä rehellisyyttä.

Suomen tulee vastaisuudessakin osoittaa turvapaikat Theresan ja hänen pastorimiehensä Samuel Luakin kaltaisisille aidoille pakolaisille, kristityille islamin uhreille!

Kunnianarvoisa Dr. James Gonzo ja Newsbygonzo -tiimi onnittelevat sydämellisesti Theresa Ngouthia vuoden pakolaisnainen tittelistä. Kerrankin tämä usein niin kyseenalainen arvo on osoitettu henkilölle joka totisesti sen ansaitsee!

Tasavertaisuuden nimessä Newsbygonzo -tiimi ehdottaa, että kukkahattunatsit alkaisivat myös jakamaan titteliä “Vuoden keski-ikäinen kantasuomalainen heteromies”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s